[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online (2)

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
琴日我地公會大合照
順便影埋一對新人嘅婚紗相

屌 訓撚左覺

好溫馨
パッチ3.56は3月28日(火)の公開を予定しています。
いよいよ終焉を迎え、新たな冒険の幕開けとなるメインクエストに乞うご期待!
http://jp.finalfantasyxiv.com/lodestone/topics/detail/6255bd4bf3d5eeaf635fc99595c7bf3f0adfef92
3.56解除天動零式限制
我都新手加入,但系未系巴哈開到人

要深夜~朝早番學番工時間先開到

新手建議開咩職易上手

新手建議開咩職易上手

坦補易D排到入副本
DPS既話近攻就龍騎易上手D

新手建議開咩職易上手

坦補易D排到入副本

坦會刺激啲
巴打我想入你哋公會

新手建議開咩職易上手

坦補易D排到入副本

坦會刺激啲

你地有無whatsapp群之類既 我系巴哈開左人 不過真系好多問題想問 或者有無新手上手教學

新手建議開咩職易上手

坦補易D排到入副本

坦會刺激啲

你地有無whatsapp群之類既 我系巴哈開左人 不過真系好多問題想問 或者有無新手上手教學

系你老母

新手建議開咩職易上手

坦補易D排到入副本

坦會刺激啲

巴術士
DPS同補二合一
巴打我想入你哋公會

巴哈服?名呢
巴打我想入你哋公會

巴哈服?名呢

Jacky Adam
請問~我現在50lvl,要如何才可接3.0任務呢?因為我想轉暗騎。

跟主線去到第四個主城有暗騎公會。
先玩healer,熟咗路再玩Tank。DPS排隊排到你儍。
真係要玩DPS,建議玩召喚土,佢同學者share LV,中途後悔都可以無痛轉玩Healer。

我開個人應該系騎士啊 不過仲未轉到

我開個人應該系騎士啊 不過仲未轉到

玩DPS先有時間採掘釣魚
咁就玩咗一個月,覺得好快
咁就玩咗一個月,覺得好快

長命game黎,慢慢玩
琴日我地公會大合照

屌 訓撚左覺

好溫馨

琴日我地公會大合照

屌 訓撚左覺

好溫馨

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞