[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online (2)

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
而家開住個人物等gilgamesh/balmung

你果邊依家幾點

而家2:28am

你叫咩名?開咗未?想加你frd
想問下leatherworker, conjurer 同 botanist係咪黎?揀邊樣好?

Leatherworker係生產職,整物品
Conjurer係補師,轉職變white mage
Botanist係採集職

基本上都可以同時生存
生產職可以為興趣去升,想賺大錢就唔好諗
採集職悶d,但可以0成本賺到錢(不過真係好悶,又冇得自動採)
Conjurer就睇你鍾唔鍾意玩補血

我唔係lancer啦咩,又可以學法師?咁點解又冇得學其他,佢剩係比左依3個我揀既?我見網上有D人話要賺錢學Miner 其實我宜家好亂

成日掛住archer添w

一隻人仔可以學晒所有職, 只要做左相關職業任就得
職業轉換就係換把武器, 你拎矛就係lance, 拎弓就係archer
而家賺錢最好搵一定係釣魚, 同時係最悶.. 因為悶所以冇咩人練, 但需求又有
大家組隊最驚撞到乜嘢職業?
其實依隻game有冇乜野活動任務要打,然後係咪會組團衝?同埋有冇skype RC之類?姐係打副本果時應該會用到,我諗

呢隻game唔係野外刷怪打王既game
大部份時間都係打副本,後面會有一堆8人副同24人副,難易度類似wow果類

隻game平衡好好,目前冇廢職亦都冇特別op既職
基本上隻隻職打副本都有人組,玩自己想玩果隻就對了
特別係6月出4.0果陣有得玩侍
其實依隻game有冇乜野活動任務要打,然後係咪會組團衝?同埋有冇skype RC之類?姐係打副本果時應該會用到,我諗

大部份時間都係打副本,後面會有一堆8人副同24人副,難易度類似wow果類

https://www.youtube.com/watch?v=sT00VjJz8AY
後期既副本入面既戰鬥情況大約係咁
同埋FF14有好多舊系列既boss出現
之前果半年入面出哂三鬥神

你抽中2隻MCH組個時先講呢句。

https://www.youtube.com/watch?v=sT00VjJz8AY

好勁,D技多到

同埋FF14有好多舊系列既boss出現
之前果半年入面出哂三鬥神

會唔會有係其他系列出過既神打

好勁,D技多到

其實黎黎去去都係個幾招,隻game唔同其他game,你LV1學個D招到你60仲用緊。

好勁,D技多到

其實黎黎去去都係個幾招,隻game唔同其他game,你LV1學個D招到你60仲用緊。

有玩開wow果類野應該好快上到手

btw認錯人名仲以為巴打你係新玩果位

嚴格黎講我唔係好想組到d唔識既占星

btw認錯人名仲以為巴打你係新玩果位

嚴格黎講我唔係好想組到d唔識既占星

仲有如果用healer,唔希望Tank係War囉,落血太快。
高lv嗰陣40k血好似4k咁落。
新手想玩 係HK個region買都OK? 另外PC同MAC可唔可以通?
新手想玩 係HK個region買都OK? 另外PC同MAC可唔可以通?

諗住係steam買
唔清楚steam,我係喺G2A買。
想問baha ser高峰時間通常係幾點?
公頻無人講野好難判斷
而家開住個人物等gilgamesh/balmung

你果邊依家幾點

而家2:28am

你叫咩名?開咗未?想加你frd

未呀,琴晚通宵睇住呢兩個ser睇到七點出門口都無得開人
公頻無人講野好難判斷

baha 日ser 黎, 高峰時間同HK差唔多
公頻冇人講野正常呀, D人傾計多數用LS/FC頻
終於申請到AC.....
要用到學校EMAIL 先收得到CONFIRM....
慘過入連登

我永遠都係半夜至淩晨先ONLINE
會唔會見到各位巴打?
公頻無人講野好難判斷

禁「G」睇活人
終於申請到AC.....
要用到學校EMAIL 先收得到CONFIRM....
慘過入連登

我永遠都係半夜至淩晨先ONLINE
會唔會見到各位巴打?

你會見到我,如果你巴哈服的話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞