[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online (2)

1001 回覆
14 Like 1 Dislike

係咪姐係龍騎冇出路

有,你睇下我地會長

我懷疑我地同公會

咩名

你好似係Tia黎喎

定係我估錯呢
Exa?

係咪姐係龍騎冇出路

有,你睇下我地會長

我懷疑我地同公會

咩名

你好似係Tia黎喎

定係我估錯呢
Exa?

我係EXA小菜鳥
我玩完龍騎仲想玩忍者,兩隻都近身DPS,係咪已經玩完?

有,你睇下我地會長

我懷疑我地同公會

咩名

你好似係Tia黎喎

定係我估錯呢
Exa?

我係EXA小菜鳥

唔緊要 我玩完聖騎 都想玩黑騎

有,你睇下我地會長

我懷疑我地同公會

咩名

你好似係Tia黎喎

定係我估錯呢
Exa?

我係EXA小菜鳥

玩乜都得,但我建議坦補D各有一隻至少50先,起碼唔會卡組隊
坦就騎士、補就白魔(外加黑魔26)

有,你睇下我地會長

我懷疑我地同公會

咩名

你好似係Tia黎喎

定係我估錯呢
Exa?

我係EXA小菜鳥

唔緊要 我玩完聖騎 都想玩黑騎

Tank同DPS冇得比喎。

有,你睇下我地會長

我懷疑我地同公會

咩名

你好似係Tia黎喎

定係我估錯呢
Exa?

我係EXA小菜鳥

好,我龍騎50之後就練坦補

有,你睇下我地會長

我懷疑我地同公會

咩名

你好似係Tia黎喎

定係我估錯呢
Exa?

我係EXA小菜鳥

好,我龍騎60之後就練坦補
次次比完月費後都冇乜時間玩
次次比完月費後都冇乜時間玩

其實3.0後龍騎冇咩大問題 仲ok受歡迎
不過2.0時代曾經有段時期龍騎係全職最低魔防 加上最多時出事都係龍騎
所以比人笑

NieR果邊爆左機,佢系統問我肯唔肯獻出自己既data幫人,以為講下笑,點知真係刪撚哂,而家可以專心玩FFXIV了

NieR果邊爆左機,佢系統問我肯唔肯獻出自己既data幫人,以為講下笑,點知真係刪撚哂,而家可以專心玩FFXIV了

個故事要五周目先完喎

個故事要五周目先完喎

在下正是五周目
唔好睇少GBF玩家既肝
吉田話4.0會有新既坦職座騎黎解決冇人玩坦既問題
騎士既rampart同暗騎既shadowskin會統合做共通技能
黑魔既thunder2,3會統合做thunder,隨住人物愈高lv,thunder會愈多額外效果
enokian變永續效果,fire3可以任放,但會有其他野令到高手更高dps
70lv既技能總數同依家60lv既數量一樣

個故事要五周目先完喎

在下正是五周目
唔好睇少GBF玩家既肝

del左save就真真正正爆機?
騎士既rampart同暗騎既shadowskin會統合做共通技能
黑魔既thunder2,3會統合做thunder,隨住人物愈高lv,thunder會愈多額外效果
enokian變永續效果,fire3可以任放,但會有其他野令到高手更高dps

唔覺得坦職加座騎會多左人玩
同埋blm表示讀條長係本體,斷buff反而係其次(60秒用一次swiftcast b4其實已經救到好多情況)

同埋blm表示讀條長係本體,斷buff反而係其次(60秒用一次swiftcast b4其實已經救到好多情況)

好心佢加埋補既座騎喇 唔計獨角馬
PVP可能會進軍ESPORT
但要先解決唔玩PVE就玩唔到PVP,同埋太多技既問題

認同

認同

補師無人權
8. 正在檢討把拍賣板改成以Data Centre區分
9. 吉田認為斬耐性下降等對全隊有效的技能效果是必須要有的,但會因應4.0的戰鬥系統更改而作出調整(會在5月時公佈),另外提到O耐性下降這話題時吉田把騎士的STR下降和拳手的雙龍腳作為例子

個故事要五周目先完喎

在下正是五周目
唔好睇少GBF玩家既肝

del左save就真真正正爆機?

我就真係想打爆部機,玩得辛辛苦苦,咁玩法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞