[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online (2)

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
古武又有任加強
btw, umbrite扣半 諗下玩唔玩多把先..
係咪暗騎都升埋60lv就開始專心打副本?

暗騎要3.0先玩到喎大哥
http://blog.livedoor.jp/umadori0726/archives/50751436.html
shut up and take my money

拍攝底褲專用動作
http://blog.livedoor.jp/umadori0726/archives/50751436.html
shut up and take my money

拍攝底褲專用動作

等睇底底

你本身玩咩職

依家唔係3.55啦咩?見其他人用緊

你本身玩咩職

戰士

你本身玩咩職

戰士

咁其實主玩戰士都冇問題,戰士十成十係做副坦個位

你本身玩咩職

戰士

其實戰士好定暗騎好?想要岀招快啲既話

你本身玩咩職

戰士

3隻坦入面戰士最高攻同比較易用

你本身玩咩職

戰士

我覺得聖騎最好,雖然戰士lv60 top gear有40k血以上,不過落血快到你唔信。雖然聖騎少幾k血,不過硬好多。D防招又多又實用。不過pvp嗰陣戰士幾有用。

你本身玩咩職

戰士

我覺得聖騎最好,雖然戰士lv60 top gear有40k血以上,不過落血快到你唔信。雖然聖騎少幾k血,不過硬好多。D防招又多又實用。不過pvp嗰陣戰士幾有用。

聖騎係同戰士升上嫁嘛?到依家到唔係好明佢地兩個既分別

你本身玩咩職

戰士

聖騎係同戰士升上嫁嘛?到依家到唔係好明佢地兩個既分別

主坦:騎士/暗騎
副坦:戰士

易玩程度:戰士>=騎士>>>暗騎
忙既程度(最忙->最得閒):暗騎>>>騎士>戰士
最高傷:戰士>暗騎>=騎士
最高物防:騎士
最高魔防:暗騎
差唔多咩鳩都冇:戰士

目前大部份RAID既王都係打魔攻,所以暗騎比較著數
但騎士都唔差,易用
另外就係騎士,戰士,暗騎三隻都係完全獨立既職黎
要獨立升上去
另外就係騎士,戰士,暗騎三隻都係完全獨立既職黎
要獨立升上去

THX 要維護完online睇清楚先

係你要主線解到3.0先開放比你去就職
所以我先叫你衝主線咋嘛
20分鐘後開ser

係你要主線解到3.0先開放比你去就職
所以我先叫你衝主線咋嘛

OK 衝緊
本來好期待隻Proto Ultima
點知係咁樣取代法,真心失望
本來好期待隻Proto Ultima
點知係咁樣取代法,真心失望

吉田話過驚好似奧丁咁冇人打,同埋今次要24個人更加難排
咁既安排都合理既,但我覺得可以set高少少血
新加個隻小王..
屌你老母追撚住我黎射
屌你老母追撚住我黎射

射乜?
屌你老母追撚住我黎射

射乜?

光線大炮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞