[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online (2)

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
想問NA gilgamesh係咪長期唔比開人?
明明官網寫住o但係都開唔到

gilgamesh係長期滿Server , 得World Transfer 俾$可以入到
同elysium 短期交流完己返bahamut , 香港玩NA gilgamesh 有成0.4-0.7sec delay先cast 到 ,不過習慣pre-cast 影響唔算太大

琴晚開左account 係bahamut
專登等到凌晨4點開埋account先訓
點搵巴打一齊玩?
pre-order果度係咪一定要打國家
我已經唔得當初點買2.0同3.0

國家唔重要, 最重要係你個acc係咩版
EU版要去番SE EU store度買, 條KEY先至用得到
NA版亦然

去左NA store
check out果時要人揀國家
定係鳩揀就得 好白痴
問題
我之前用PS3玩FF14, 2.0, 3.0, 後來無玩
而家我轉左PS4普通機
咁我當然要成套買返晒, 而家FULL SET要幾多錢? 有無一個月免費?
另外, 我當年玩既14係JP ACC, 咁我而家要買返JP版裝返?
而PS ACC係唔係都要整一個JP地址ACC才可以登入隻GAME?
見到78蚊 決定入坑

都話$78好吸引

上個月係日本阿媽遜訂左實體完全版

話說睇左第3集光父
可以召喚朋友打?

??

我見打BOSS果陣,主角有叫"麒麟 set"之類的台詞,之後就跳左個隊友出黎

EU版要去番SE EU store度買, 條KEY先至用得到
NA版亦然

去左NA store
定係鳩揀就得 好白痴

我鳩㨂
我住香港係eu store買好似㨂左英國
問題
我之前用PS3玩FF14, 2.0, 3.0, 後來無玩
而家我轉左PS4普通機
咁我當然要成套買返晒, 而家FULL SET要幾多錢? 有無一個月免費?
另外, 我當年玩既14係JP ACC, 咁我而家要買返JP版裝返?
而PS ACC係唔係都要整一個JP地址ACC才可以登入隻GAME?

http://na.finalfantasyxiv.com/lodestone/topics/detail/a51c0dbf019fc744b3411b8f8e06d20c1826d455

Ps3 free upgrade to ps4
睇下岩唔岩用
見到78蚊 決定入坑

都話$78好吸引

上個月係日本阿媽遜訂左實體完全版

話說睇左第3集光父
可以召喚朋友打?

??

我見打BOSS果陣,主角有叫"麒麟 set"之類的台詞,之後就跳左個隊友出黎

呢個係原作作者既台詞黎
純粹叫隻拉拉坦克上去開王姐

NA版亦然

去左NA store
定係鳩揀就得 好白痴

我鳩㨂

na版好似有得揀香港
eu我就揀uk
睇緊 光之老爸,有少少興趣玩

NA版亦然

去左NA store
定係鳩揀就得 好白痴

我鳩㨂

na版好似有得揀香港
eu我就揀uk

na有香港揀,因為steam係na版本
睇緊 光之老爸,有少少興趣玩

呢期日服都多左好多新手加入
依家玩既話岩岩好玩到下個月尾直落4.0資料片

NA版亦然

去左NA store
定係鳩揀就得 好白痴

我鳩㨂

na版好似有得揀香港
eu我就揀uk

去香港果度得普通版Pre order
我想買收藏版

NA版亦然

去左NA store
定係鳩揀就得 好白痴

我鳩㨂

na版好似有得揀香港
eu我就揀uk

我想買收藏版

聽聞NA自從支援埋香港區之後,連送貨都會送埋黎香港
一係你買完普通版拎左個early access先,到時再買珍藏版

NA版亦然

去左NA store
定係鳩揀就得 好白痴

我鳩㨂

na版好似有得揀香港
eu我就揀uk

我想買收藏版

一係你買完普通版拎左個early access先,到時再買珍藏版

mog station度upgrade??

去左NA store
定係鳩揀就得 好白痴

我鳩㨂

na版好似有得揀香港
eu我就揀uk

我想買收藏版

mog station度upgrade??

你唔要實體野既話可以買完普通版再係mogstation補錢升級做珍藏版
見到78蚊 決定入坑

都話$78好吸引

新手一問,想問下係STEAM買完$78呢個之後係要再去買NA版既CODE?
見到78蚊 決定入坑

都話$78好吸引

新手一問,想問下係STEAM買完$78呢個之後係要再去買NA版既CODE?

我唔係steam版,但照計steam版78蚊果個買左就可以直接玩
頭一個月唔洗月費
見到78蚊 決定入坑

都話$78好吸引

我唔係steam版,但照計steam版78蚊果個買左就可以直接玩
頭一個月唔洗月費

BTW steam買完StormBlood好搞笑 ,因為你經steam買的話Steam Client會默認話你有access權、但係上mog station 睇的話係冇買到

所以記得買完之後你要Right cilck 隻game拎條Key 上mog station redeem條code先有early access權
見到78蚊 決定入坑

都話$78好吸引

頭一個月唔洗月費

BTW steam買完StormBlood好搞笑 ,因為你經steam買的話Steam Client會默認話你有access權、但係上mog station 睇的話係冇買到

所以記得買完之後你要Right cilck 隻game拎條Key 上mog station redeem條code先有early access權

要用日版STEAM
見到78蚊 決定入坑

都話$78好吸引

頭一個月唔洗月費

要用日版STEAM

no,只係我用日版steam啫
language/data center方面 game client到你自已可以自選英/日所以唔洗擔心
有冇新手一齊玩
想一齊玩既新手要留底自己伺服先得

利申:Gaia區Bahamut

係STEAM買完入唔到個CODE既?試左好幾次
Bahamut 已回鍋

ID: Wilz Ovo

歡迎各位新舊巴打加好友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞