[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online (2)

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
無on幾年,尋日岩岩入返坑,你地係咩ser玩有無fc?

巴哈ser
留低id 我地fc會有人加你架喇

我尋晚想係baha開人,成2.30am都開唔到人 我隻舊人係tonberry

可以server transfer 喎
冇限制同唔洗再練過,不過要比錢

巴哈ser

我尋晚想係baha開人,成2.30am都開唔到人 我隻舊人係tonberry

18蚊過人就免了,我寧願練過,一係留返係tonberry同班鬼佬玩

巴哈ser

18蚊過人就免了,我寧願練過,一係留返係tonberry同班鬼佬玩

開人我諗要等到凌晨4點先得
weekend勁多夜鬼..
屎忽撞棍比我開到人
Id : Black Stars
屎忽撞棍比我開到人

你大約幾點會上線?
屎忽撞棍比我開到人

你大約幾點會上線?

而家開,未夠鐘返工
不過尋晚玩左陣,我驚我頂唔順會轉人過黎
買水討滅戰已Clear!

EU版表示

EU版x2

一年搞一次
年年傷我心
屎忽撞棍比我開到人

你大約幾點會上線?

而家開,未夠鐘返工

咁今晚先加你啦
屎忽撞棍比我開到人

你大約幾點會上線?

而家開,未夠鐘返工

咁今晚先加你啦

唔急,你地會唔會有teamspeak discord個啲?
屎忽撞棍比我開到人

你大約幾點會上線?

而家開,未夠鐘返工

咁今晚先加你啦

唔急,你地會唔會有teamspeak discord個啲?

有Doscord同Line
入左FC會見到個Link

公會四人+一名路人

公會四人+一名路人

媽啊 我又上電視喇
俾紅蓮段片搞到心思思想玩

想問下係咪無完整版整既installer?
一定要由新生開逐隻買番?

大家應該都係日服吧? 溝通難唔難?

休閒玩ok嗎?

休閒玩ok嗎?

最少一定要買左2.0先
可以等到50左再做完2.5既主線再買3.0資料片 然後6月買4.0
但印象中2.0+3.0合集平好多

休閒玩ok嗎?

最少一定要買左2.0先
可以等到50左再做完2.5既主線再買3.0資料片 然後6月買4.0
但印象中2.0+3.0合集平好多

呢度高達八成既人都玩日服
但隻game有人置簡單的對話功能
如果你用英文client打隻game預設比你既"hi"
用緊日文client既隊友會出よろしくお願いします
另外隻game休閒有休閒玩
hardcore有hardcore玩
依家可以免費試玩到35lv(但限制好多功能)
試左先
休閒玩ing
召喚儀式
原來3.56主線個大隻佬真係東方不敗個cv配音
休閒玩ing

叫春叫多兩個月就可以爆肝
召喚儀式

隻蛋真係好有良心
試左先

謝謝回覆

請問片中的武鬥家是起手職業? 還是需要轉職的職業?
試左先

謝謝回覆

起手拳鬥士,但依隻game無得淨玩一隻職
試左先

謝謝回覆

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞