[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online (2)

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
想請問下新版等幾耐會好似heavensward咁有平key?
正價真係食唔落
但又好想玩新職

有排喇
heavensward差唔多出左一年半先有特價
到時4.0有特價果陣都差唔多5.0
https://youtu.be/5I3nggrG2SE
七個學者一個暗騎歡樂極鬼神
全程只準戰鬥姿態
最終因為火力不足滅團

想請問下新版等幾耐會好似heavensward咁有平key?
正價真係食唔落
但又好想玩新職

有排喇

應該無咁耐掛
上年2月定3月係g2a買1+2
30usd
正價真係食唔落
但又好想玩新職

有排喇

應該無咁耐掛
上年2月定3月係g2a買1+2
30usd

搵舊相見到, 岩岩出個陣..
正價真係食唔落
但又好想玩新職

好似話今次新職係2.0定3.0地區開任,唔買新版都開到職
想問下之前好似有人話可以係square enix online store 買實體game 之後再ship 黎香港,不過佢地址無hong kong 呢個option wor
想問下之前好似有人話可以係square enix online store 買實體game 之後再ship 黎香港,不過佢地址無hong kong 呢個option wor

唔係話amazon咩
正價真係食唔落
但又好想玩新職

好似話今次新職係2.0定3.0地區開任,唔買新版都開到職

唔洗主線unlock, 但都要有買expansion
復活節座騎咁有良心

唔係話amazon咩

無曬貨了😢
買水討滅戰已Clear!
無on幾年,尋日岩岩入返坑,你地係咩ser玩有無fc?

巴哈ser
留低id 我地fc會有人加你架喇

EU版表示

EU版表示

EU版x2

EU版表示

EU版x2

EU版表示

EU版x2

巴哈ser
留低id 我地fc會有人加你架喇

我尋晚想係baha開人,成2.30am都開唔到人 我隻舊人係tonberry
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞