[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online (2)

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
請問打pvp係咪好似wow咁要贏先有分?我依家lvl50仲未見到戰場...

好似要60先排到PVP
請問打pvp係咪好似wow咁要贏先有分?我依家lvl50仲未見到戰場...

好似要60先排到PVP

原來係咁~thanks.
又黎買水討伐戰
剛入手遊戲, 但bahamut開唔到角....等待中...

試下零晨四點開。1

應該熟睡中....

朝早番工番學時間都應該開到

今朝早成功開到, 放工返去再研究點玩

角色名呢

試下零晨四點開。1

應該熟睡中....

角色名呢

有公會收嗎?

試下零晨四點開。1

應該熟睡中....

角色名呢

有公會收嗎?

試下零晨四點開。1

應該熟睡中....

角色名呢

有公會收嗎?

點入會?

應該熟睡中....

角色名呢

有公會收嗎?

點入會?

比你角色名我

角色名呢

有公會收嗎?

點入會?

比你角色名我

White Calvin

好似要60先排到PVP

50都有,不過排到嘅機會好細。
女王陛下

女王陛下

女王陛下

請問~我現在50lvl,要如何才可接3.0任務呢?因為我想轉暗騎。
請問~我現在50lvl,要如何才可接3.0任務呢?因為我想轉暗騎。

跟住主線去
要做曬2.0 d主線先入到3.0主城
琴日我地公會大合照
順便影埋一對新人嘅婚紗相

跟住主線去

係咪只係做晒有+果d任務?

跟住主線去

主線係 火焰形圖案
藍色+係 開放新功能/地城 用(當然最好都做埋)

跟住主線去

主線係 火焰形圖案
藍色+係 開放新功能/地城 用(當然最好都做埋)

死啦,掛住打副本,依家都唔知做到去邊度
琴日我地公會大合照
順便影埋一對新人嘅婚紗相

屌 訓撚左覺
我都新手加入,但系未系巴哈開到人
吉田話仲有一個星期大家就會知紅衫女係邊個
我都新手加入,但系未系巴哈開到人

要深夜~朝早番學番工時間先開到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞