[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online (2)

1001 回覆
14 Like 1 Dislike

新手想試下玩
有幾個問題想問:
隻game 國際ser係咪只得英、法、德同日文?
PS4同PC係唔係可以一齊打?

1. 係
2. 可以
Gaia 坦表示憤怒

Gaia 坦表示憤怒

個價錢咩事?係時候入坑,想知steam版有冇唔同,點樣交月費?有信用卡

個價錢咩事?係時候入坑,想知steam版有冇唔同,點樣交月費?有信用卡

51蚊,買左先算 大大快D教我
想問如果2.0主線都未爆嘅話洗唔洗買4.0?
同埋想問preorder左個early access係早到幾時

屌,搞極都搞唔到個one time password,想點?

屌,搞極都搞唔到個one time password,想點?

one time password冇申請就唔洗填
想問如果2.0主線都未爆嘅話洗唔洗買4.0?
同埋想問preorder左個early access係早到幾時

唔洗
early access可以早4日入game
侍同赤魔都係50lv起步,係2.0地區接任

我冇野好講了

我冇野好講了

手機鎖黎

btw我冇研究過steam版所以答你唔到要點樣比月費

個4.0主城真係靚到

yugiri都好靚

我冇野好講了

手機鎖黎

嘩屌,個序號係美版,但係係日版5x4格式....姐係點?屌佢咩?比steam連落去square enix個database得唔得呀?搞撚死咁多野,扮哂好撚安全咁

我冇野好講了

手機鎖黎

嘩屌,個序號係美版,但係係日版5x4格式....姐係點?屌佢咩?比steam連落去square enix個database得唔得呀?搞撚死咁多野,扮哂好撚安全咁

購買 FINAL FANTASY XIV Online
包含 2 個項目: FINAL FANTASY® XIV: A Realm Reborn™, FINAL FANTASY® XIV: Heavensward™

呢個係包哂2.0同3.0

但散買我就唔知了,理論上應該都入到條CODE
個4.0主城真係靚到

yugiri都好靚

其實唔係好明~
主城係doma, 咁ala mhigo有d乜
trailer頭半part大石像打交個度係咪ala mhigo
個4.0主城真係靚到

yugiri都好靚

其實唔係好明~
主城係doma, 咁ala mhigo有d乜
trailer頭半part大石像打交個度係咪ala mhigo

主線暫時話係同時解放ala mhigo(前半段大石像)同doma(當初yugiri就係由doma搭船過黎2.0地圖搵我地,果邊大部份都係aura族)
因為吉田話過5.0定6.0會係打帝國軍
所以4.0照計應該會係同新同伴(上面4.0果張圖)一齊解決各種問題,然後同2.0地圖果邊既四國軍隊一齊圍攻帝國軍
我估曉之血盟既人會留係2.0地圖
而我地就同yugiri過去東邊,一個新既開始
同埋大石像果個應該只係地圖上其中一個據點
和式風格果個就係類似ishgard主城既存在

不過我唔明點解呢張圖會係yugiri企中間,主角好似變左配角咁
其他角色應該就係陪住我地成個4.0既新同伴(除左帝國軍果個人之外)
我估曉之血盟既人會留係2.0地圖
而我地就同yugiri過去東邊,一個新既開始

咁就正
終於唔洗再對住個3個grand company既3條粉腸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞