[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online (2)

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
the primals新歌真係天動四層既rise
上面兩個求邀公會既巴打,岩岩試過PM你地但唔得
如果你地on左麻煩係到講聲

我都想入FC
Hata Sora

我都想入FC
Hata Sora

on左啦,放工仲要食埋飯先返屋企
一至五應該都係8-9點先on到

我都想入FC
Hata Sora

佢應該仲未瞓醒
我可以代佢加你入公會既
Frontline 烏龜戰法贏咗,2100 wolf mark gotch

我都想入FC
Hata Sora

佢應該仲未瞓醒
我可以代佢加你入公會既

唔該哂一葉巴打
岩岩trans左過黎
arthuria lily求入公會
岩岩trans左過黎

地城緊?pm唔到
岩岩trans左過黎

地城緊?pm唔到

出左黎
Frontline 烏龜戰法贏咗,2100 wolf mark gotch

我仲以為你玩其他Game,原來都係FF14
係steam 買左...但係開唔到account
之前有個日本既SE account 但係又搞唔到one time password....
想開個美服佢永遠都唔會send email 比我confirm....
之前有個日本既SE account 但係又搞唔到one time password....
想開個美服佢永遠都唔會send email 比我confirm....

我幫我個fd申請都試過收唔到confirm email,之後轉用第2個account id 先收到

我幫我個fd申請都試過收唔到confirm email,之後轉用第2個account id 先收到

轉左好多次都係收唔到.....
屌你老母屋企wifi死左無得玩
有無人玩sargatanas ser?
岩岩係steam度買左隻game

呢到大部份人都係bahamut
想問點樣可以整到game入面顯示兩個時間/兩個鐘?
想問點樣可以整到game入面顯示兩個時間/兩個鐘?

character option入面有得set

呢度多數都係bahamut
有1,2個巴打好似tonberry
我就ifrit

轉左好多次都係收唔到.....

之前有朋友試過隔左十幾個鐘先收到
或者轉email

呢度多數都係bahamut
有1,2個巴打好似tonberry
我就ifrit

係hk既建議玩番jp ser好d
呢隻game打本成日要避aoe, ping太高你會打到喊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞