[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online (2)

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
我喺Sargatanas有隻All job 60,想去鬼佬Server玩可以揾我。都係Bigmilk Asso。
啱啱係steam買咗,想問下邊個ser最多鬼佬,邊個最多架仔?

搞撚掂左,要係個日版裡面開個美版帳,on撚9,大家咩ser?同埋應該買Standard定Entry?

呢度同高登果邊差唔多全部人都係bahamut ser,依家呢個時間應該開到人

standard同entry既分別只係差在你可以創幾多隻角係一個ser(但一隻人可以玩哂全部職)

唔知點解又梗係有D bug買唔到 唔理住,你地有冇recruitment code?係咪兩個都有野送?

【活動】國際版【友達招募】與 【14日試玩】 https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=17608&snA=9553

感謝,有大大們磅住,好開心同有安全感

開完角講個名黎,我可以加你入個香港公會

講完叫我諗下感受下,就卡死左

入到啦,可能係跟美版?所以夜晚先多人?總之叫Anemonea Denma

點解要咁對我 唔關DX11事,用DX9都會出問題,又唔係玩唔到,但時不時就出現
不如一槍打死我算啦

http://forum.square-enix.com/ffxiv/threads/315756-FFXIV-Crash-with-Multiple-DX11-Errors
好似有好多人有同一個問題
但似乎無解

重新安裝緊,希望可以變冇事啦

重新裝左次,冇哂問題,開心仔 大大們加我入公會
Anemonea Denma,其實唔明點解要有個姓
宜家玩緊lancer
啱啱係steam買咗,想問下邊個ser最多鬼佬,邊個最多架仔?

睇Data Server。

可以黎我個server先一齊玩下,了解下先。

最右邊係解完最新版本主線既人數 (唔等於果個ser既人數))
3.55a會有FANFEST果個24人討伐戰
報酬係270飾品
FF14入左健力士世界記錄
史上最長end credit同史上最多bgm既game
巴哈ser係咪成日開唔到人?

熱門ser有創角限制
要凌晨~朝早先開到人

熱門ser有創角限制
要凌晨~朝早先開到人

我開到原來好幸運

熱門ser有創角限制
要凌晨~朝早先開到人

我開到原來好幸運

我隻角色。

我隻養仔
我隻60

我隻養仔

第2把

Tonberry最多鬼佬、Chocobo多日人、Bahamut多台港
上面兩個求邀公會既巴打,岩岩試過PM你地但唔得
如果你地on左麻煩係到講聲

Tonberry最多鬼佬、Chocobo多日人、Bahamut多台港

我諗緊玩咩ser好
終於係巴哈開到,唔該加我。

人地瞓晒你先on,正常都pm唔到啦
Bigmilk Asso
依家先開到char呀,咁聽日先加。

屌你

屌你

Thx for invite

我諗緊玩咩ser好

Bahamut
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞