[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online (2)

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
另外隻game休閒有休閒玩
hardcore有hardcore玩
依家可以免費試玩到35lv(但限制好多功能)
試左先

謝謝回覆

請問片中的武鬥家是起手職業? 還是需要轉職的職業?

起手拳鬥士,但依隻game無得淨玩一隻職

我懶西真係只玩白魔
試左先

謝謝回覆

拳佬正, 打怪啪啪聲
試左先

謝謝回覆

我懶西真係只玩白魔

迅速魔正在哭泣
出賣公會成員系列

試左先

謝謝回覆

我懶西真係只玩白魔

迅速魔正在哭泣

Btw我轉左過bahamut都就一個禮拜,仲係50 叫我練埋其他真係ff7 remake 出埋我都未練到
試左先

謝謝回覆

我懶西真係只玩白魔

迅速魔正在哭泣

Btw我轉左過bahamut都就一個禮拜,仲係50 叫我練埋其他真係ff7 remake 出埋我都未練到

唔係喎你黑魔26左
白魔上60啦咁
出賣公會成員系列

mola mola
出賣公會成員系列

mola mola

拉拉是最好的
https://youtu.be/-a-8KMWIV2M

龍騎

又出賣公會系列

龍騎

又出賣公會系列

出賣隻龍騎

龍騎

又出賣公會系列

出賣隻龍騎

打下格仔好嘛

龍騎

又出賣公會系列

出賣隻龍騎

打下格仔好嘛

你撚鳩我咩我邊忽有電腦打格仔

龍騎

又出賣公會系列

出賣隻龍騎

打下格仔好嘛

你撚鳩我咩我邊忽有電腦打格仔

擺明架喇
占星日常

想問下有無人個團爭dps/tank?
幾個月無玩想玩番
之前玩落組唔到團成日單機比較悶停左
幾個月無玩想玩番

咩服、想組黎玩咩?
幾個月無玩想玩番

咩服、想組黎玩咩?

巴哈
我玩到3.4
果陣想組團打a10s-12s同咪死者宮殿200f
野團完全打唔過/排唔到
依家仲有無人玩呢d?
幾個月無玩想玩番

咩服、想組黎玩咩?

巴哈
我玩到3.4
野團完全打唔過/排唔到
依家仲有無人玩呢d?

依家出左data centre組隊系統
打零式既話一定搵到團
200F就可能要搵埋其他朋友先得
幾個月無玩想玩番

咩服、想組黎玩咩?

巴哈
我玩到3.4
野團完全打唔過/排唔到
依家仲有無人玩呢d?

打零式既話一定搵到團

主要係想有固定隊友
單機單得耐比較悶
幾個月無玩想玩番

咩服、想組黎玩咩?

巴哈
我玩到3.4
野團完全打唔過/排唔到
依家仲有無人玩呢d?

打零式既話一定搵到團

主要係想有固定隊友
單機單得耐比較悶

而家pf都幾多人recruit緊4.0 static
至於3.x content個d團都應該收晒皮啦, 好多人都直接等stormblood出
幾個月無玩想玩番

咩服、想組黎玩咩?

巴哈
我玩到3.4
野團完全打唔過/排唔到
依家仲有無人玩呢d?

打零式既話一定搵到團

主要係想有固定隊友
單機單得耐比較悶

而家pf都幾多人recruit緊4.0 static
至於3.x content個d團都應該收晒皮啦, 好多人都直接等stormblood出

巴哈有公會但進度未到咁高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞