[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online (2)

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
點樣刷gil最好?想整套250着

唔好買
而家你去打a9n ~ a12n 就已經有免費250
再加上一week一件260裝同270飾,儲tombstone又有260
儲下錢等4.0仲好
覺得40LV後開始難升LV

40-50係會慢少少,因為當年50就係封頂

記得offline前番城度,咁就可以儲條透明bar拎經驗加成

原來係咁架

有休息經驗加成既地方你會見到條經隔黎有個月亮
幾個禮拜前拉左個friend入坑
依家佢已經日日係賭場流連
仲要set埋homepoint

光之賭徒

其實賭場係邊,成日見你地講,但我完全唔識去

沙都主城傳點一行出去好似有個15lv任帶你去
i280 weapon都唔知出黎做乜
一下就收晒aw同raider既皮
佢雖然話stat係random但可以再配裝, 剩係個wd就已經贏一截

吉田話280好難跌,跌完又未必岩屬
所以佢覺得aw勁d

打左5次, 5 team人都無人拎到
同埋屬性真係未必岩,265 d裝成日配埋d廢屬性

記得offline前番城度,咁就可以儲條透明bar拎經驗加成

原來係咁架

仲可以去調理店求其買調理,每樣都可以加3% 經驗值
通常我買最平果d

原來係咁架

仲可以去調理店求其買調理,每樣都可以加3% 經驗值
通常我買最平果d

料理店買料理先岩
手殘

唔好買
再加上一week一件260裝同270飾,儲tombstone又有260
儲下錢等4.0仲好

1week1件?係邊到拎嫁?

唔好買
儲下錢等4.0仲好

去goblin城接個270飾weekly任
然後入dun scaith(24人raid)打一場,會跌260裝同換270飾既任務物品,一week各一件

唔好買
儲下錢等4.0仲好

然後入dun scaith(24人raid)打一場,會跌260裝同換270飾既任務物品,一week各一件

佢坦黎但未識坦,唔好推佢送死住
導師頻有咩條件
我坦補D各一60、MIP 844、地城1000場
但好似未有導師頻
導師頻有咩條件
但好似未有導師頻

要去搵NPC申請
導師頻有咩條件
但好似未有導師頻

要去搵NPC申請

唔該早腸

唔好買
儲下錢等4.0仲好

老男人你平時點坦怪咖
如無意外月尾3.55 PART2,主線最終篇
PART2後2~3個星期就3.56同3.57
最後就4.0

唔好買
儲下錢等4.0仲好

老男人你平時點坦怪咖

亂岀招

唔好買
儲下錢等4.0仲好

老男人你平時點坦怪咖

亂岀招

小心比人係2ch曬
有冇地方有得訂stormblood pc us 嘅collector's edition?
吉田講完唔駛打FATE刷緊急之後,就真係個個打完任務後0係個出口到等
已經同初初玩時個氣氛唔同晒,搞到無晒心機玩
有冇地方有得訂stormblood pc us 嘅collector's edition?

us係歐版?
我剩係知na有得揀香港區,聽講有得送黎香港
吉田講完唔駛打FATE刷緊急之後,就真係個個打完任務後0係個出口到等
已經同初初玩時個氣氛唔同晒,搞到無晒心機玩

其實我覺得今次雲海應該係拎黎為4.0果個禁斷之地做測試
吉田話過到時果個地區可以比玩家刷怪,做古武之類
但唔知點解FF14刷怪硬係冇咩feel

如果佢話係刷評價點開最終boss event, 咁就令我諗起gw2既dynamic event,地圖上各點係限時內完成event chain, 就開到最終boss出大寶箱
用fate黎玩event chain應該唔難,到時會唔會係咁

如果佢話係刷評價點開最終boss event, 咁就令我諗起gw2既dynamic event,地圖上各點係限時內完成event chain, 就開到最終boss出大寶箱
用fate黎玩event chain應該唔難,到時會唔會係咁

GW2有啲咁既野咩
點解我無乜印像

GW2有啲咁既野咩
點解我無乜印像

有呀,dlc hot個堆地圖全部都係咁玩
要全個map 玩家合作先開到final boss event
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞