[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online (2)

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
而家開住個人物等gilgamesh/balmung

你果邊依家幾點

而家2:28am

你叫咩名?開咗未?想加你frd

未呀,琴晚通宵睇住呢兩個ser睇到七點出門口都無得開人

http://jp.finalfantasyxiv.com/lodestone/news/detail/b686e654074ae5168fe4e10c958b6fff0349b72f
原來NA好多ser都多人到直頭唔比開人 老點左你

反而Bahamut前日開到

前排聽講過NA熱門SER爆人爆到痴哂線
可能因為咁所以24小時都開唔到人
終於成功打死奧丁
媽呀好感動

恭喜
我又記起見都未見過魔大陸隻proto ultima

下星期果隻都差唔多吧
想問part list上面個行dex/vit點樣較
同埋有咩用
有無巴打依家玩?
另外想問下點知自己玩緊咩服? 揀咗bahanut

原來唔係bahamut 開唔到
有無巴打依家玩?

我係lv17新手 應該幫唔到你

等到2點喇

等到2點喇

等緊

等到2點喇

等緊

得咗

你果邊依家幾點

開到通知我。

你係邊個ser? gilgamesh定Balmung
終於成功打死奧丁
媽呀好感動

恭喜

下星期果隻都差唔多吧

組長覺得下星期果隻難唔難打?雖然唔知同fans fest果隻一唔一樣
終於成功打死奧丁
媽呀好感動

恭喜

下星期果隻都差唔多吧

組長覺得下星期果隻難唔難打?雖然唔知同fans fest果隻一唔一樣

如果機制係跟FanFest果隻既話好易打
只係不停全場AOE+地板AOE,最尾DPS CHECK

你果邊依家幾點

開到通知我。

你係邊個ser? gilgamesh定Balmung

Sargatanas,Unicorn同Bahamut都有。
同埋有咩用

每升2等會比點你點,拉你個滑鼠去上面會睇到加啲乜
每隻職分開計

等到2點喇

等緊

得咗

名呢大哥

等到2點喇

等緊

得咗

名呢大哥

Handsome Oldman

等到2點喇

等緊

得咗

名呢大哥

要online先add到? 今晚10點on
頭先打場72人Frontline,竟然冇人heal,最後仲贏埋。

等到2點喇

等緊

得咗

名呢大哥

要online先add到? 今晚10點on

■作品情報

ドラマ「ファイナルファンタジーXIV 光のお父さん」
2017年4月よりMBS/TBSドラマイズム枠ほかにて放送!

【MBS】
4/16(日)スタート 毎週日曜 深夜0時50分~
【TBS】
4/18(火)スタート 毎週火曜 深夜1時28分~

■出演

千葉雄大 大杉漣
馬場ふみか 袴田吉彦
南條愛乃 寿美菜子 悠木碧 / 石野真子

■スタッフ

監督 野口照夫
監督(エオルゼアユニット)山本清史
脚本 吹原幸太
zeno巴打係咪轉左去baha ser?
同埋有咩用

果行野4人/8人組隊果陣有用
著左燈既話就會有果隻屬既加成
同埋可以儲LIMIT BREAK BAR,儲滿可以用LIMIT BREAK
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞