[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online (2)

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
Score: 11764
Average Frame Rate: 83.842
Performance: Extremely High
-Easily capable of running the game on the highest settings.
Loading Times by Scene
Scene #1 3.253 sec
Scene #2 3.795 sec
Scene #3 2.740 sec
Scene #4 4.045 sec
Scene #5 7.727 sec
Scene #6 1.880 sec
Total Loading Time 23.440 sec

Screen Size: 1920x1080
Screen Mode: Full Screen
DirectX Version: 11
Graphics Presets: High (Laptop)

好低分... High 先得11k...
Score: 11764
Average Frame Rate: 83.842
Performance: Extremely High
-Easily capable of running the game on the highest settings.
Loading Times by Scene
Scene #1 3.253 sec
Scene #2 3.795 sec
Scene #3 2.740 sec
Scene #4 4.045 sec
Scene #5 7.727 sec
Scene #6 1.880 sec
Total Loading Time 23.440 sec

Screen Size: 1920x1080
Screen Mode: Full Screen
DirectX Version: 11
Graphics Presets: High (Laptop)

好低分... High 先得11k...

萬一分差唔多喇
顯示人數set低d既話都冇咩大問題
獻醜了,SLI就只得這個分數

獻醜了,SLI就只得這個分數

岩岩試左Full Screen,多1300分左右,假Full Screen都係差D
我公會有人行4K都有萬2分
各位師兄早晨! 我人系美國, 剛剛裝了試玩版, 第一個玩MMORPG, 新手一個, 有無人可以一起玩 >3< ? 教導下我 >3<
各位師兄早晨! 我人系美國, 剛剛裝了試玩版, 第一個玩MMORPG, 新手一個, 有無人可以一起玩 >3< ? 教導下我 >3<

妖, 好似試玩版完吾可以轉正常版???我都系乖乖地開過個account....買正常版,,,,steam果個

妖, 好似試玩版完吾可以轉正常版???我都系乖乖地開過個account....買正常版,,,,steam果個

非steam既話玩完試玩可以用番同一個ac同埋client玩正式版
steam唔太清楚

非steam既話玩完試玩可以用番同一個ac同埋client玩正式版
steam唔太清楚

我想問下你地系邊個server? 我想join -3- Bahamut 新建唔到角色???

steam唔太清楚

我想問下你地系邊個server? 我想join -3- Bahamut 新建唔到角色???

佢會以依家呢一刻既線上人數黎決定個ser比唔比創角
bahamut呢d熱門ser要深夜3,4點~第2朝10點前先開到

steam唔太清楚

系你老母咩
見steam 78蚊有D興趣玩
見steam 78蚊有D興趣玩

呢期仲有套ff14既日劇
拉拉x拉拉

拉拉x拉拉

邊個咁慘
拉拉x拉拉

邊個咁慘

屌你啦

拉拉x拉拉

邊個咁慘

屌你啦

FBI
唔知有幾耐無on
搞埋堆主線先
唔知有幾耐無on
搞埋堆主線先

我推到3.3 最後の咆哮
就黎推完
唔知有幾耐無on
搞埋堆主線先

我推到3.3 最後の咆哮
就黎推完

3.56個主線非常精彩
特別係對玩過FF5既人黎講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞