[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online (2)

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
Pre order送個隻耳環效果係50lv以下+30% exp
Pre order送個隻耳環效果係50lv以下+30% exp

但新職好似係50 lvl 開始?

係,都係用黎升其他職用

係,都係用黎升其他職用

頭30lv變左火箭

係,都係用黎升其他職用

頭30lv變左火箭

300%
預備回鍋留名
之前話有諗過出直升水 好似大陸咁
4.0會唔會有
4.0會唔會有

未必
吉田擔心會有技術差距既問題
4.0會唔會有

未必
吉田擔心會有技術差距既問題

我都覺唔會出
drex已經好多撐IL冇dps既仆街..
出埋隻水唔敢諗d高lv本d人為左快速拎裝會點玩法
有D後悔del咗個喺巴哈嘅角色,依家開唔到新人
有D後悔del咗個喺巴哈嘅角色,依家開唔到新人

深夜吧
pre-order果度係咪一定要打國家
我已經唔得當初點買2.0同3.0

咩版

國家唔重要, 最重要係你個acc係咩版
EU版要去番SE EU store度買, 條KEY先至用得到
NA版亦然
見到78蚊 決定入坑
見到78蚊 決定入坑

見到78蚊 決定入坑

都話$78好吸引
見到78蚊 決定入坑

都話$78好吸引

上個月係日本阿媽遜訂左實體完全版
見到78蚊 決定入坑

都話$78好吸引

話說睇左第3集光父
可以召喚朋友打?
想問NA gilgamesh係咪長期唔比開人?
明明官網寫住o但係都開唔到

gilgamesh係長期滿Server , 得World Transfer 俾$可以入到
同elysium 短期交流完己返bahamut , 香港玩NA gilgamesh 有成0.4-0.7sec delay先cast 到 ,不過習慣pre-cast 影響唔算太大

gilgamesh係長期滿Server , 得World Transfer 俾$可以入到
同elysium 短期交流完己返bahamut , 香港玩NA gilgamesh 有成0.4-0.7sec delay先cast 到 ,不過習慣pre-cast 影響唔算太大

我都係諗住入去見識下 唔會長玩
btw依家係歐洲玩日本ser 已經充分體驗到ping嘅重要性
見到78蚊 決定入坑

都話$78好吸引

話說睇左第3集光父
可以召喚朋友打?

??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞