[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online (2)

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
頭先打場72人Frontline,竟然冇人heal,最後仲贏埋。

我都試過feast 無人heal無人tank, 一開場就全力攻擊,點知咁都贏到
■作品情報

ドラマ「ファイナルファンタジーXIV 光のお父さん」
2017年4月よりMBS/TBSドラマイズム枠ほかにて放送!

【MBS】
4/16(日)スタート 毎週日曜 深夜0時50分~
【TBS】
4/18(火)スタート 毎週火曜 深夜1時28分~

■出演

千葉雄大 大杉漣
馬場ふみか 袴田吉彦
南條愛乃 寿美菜子 悠木碧 / 石野真子

■スタッフ

監督 野口照夫
監督(エオルゼアユニット)山本清史
脚本 吹原幸太

主角個角色係Kururu
■作品情報

ドラマ「ファイナルファンタジーXIV 光のお父さん」
2017年4月よりMBS/TBSドラマイズム枠ほかにて放送!

【MBS】
4/16(日)スタート 毎週日曜 深夜0時50分~
【TBS】
4/18(火)スタート 毎週火曜 深夜1時28分~

■出演

千葉雄大 大杉漣
馬場ふみか 袴田吉彦
南條愛乃 寿美菜子 悠木碧 / 石野真子

■スタッフ

監督 野口照夫
監督(エオルゼアユニット)山本清史
脚本 吹原幸太

主角個角色係Kururu

最衰主角唔係用拉拉
これは24人のアライアンスで挑むコンテンツで、報酬としてIL270のアクセサリーが手に入るが、どうやって戦うのかはパッチノートにも記載されないため、プレーヤー自身で探す必要がある。

連PATCH NOTES都唔會寫到底果隻王係邊個副本度打(塞左去其中一個現有副本度)
但提示係24人副
zeno巴打係咪轉左去baha ser?

冇呀
仲係tonberry

冇呀
仲係tonberry

冬鯖地雷率如何?

冇呀
仲係tonberry

冬鯖地雷率如何?

地雷到吉田話4.0可能會將3個日本DC拆做2個果陣個個都話唔想要冬貝利
頭先打場72人Frontline,竟然冇人heal,最後仲贏埋。

我都試過feast 無人heal無人tank, 一開場就全力攻擊,點知咁都贏到

打ice,無人守base,同adder咬得超緊,最後port 2舊細ice唯base,爆咗贏少少。難得無人打我哋同偷base。

冇呀
仲係tonberry

我遲下就回歸

冇呀
仲係tonberry

冬鯖地雷率如何?

地雷到吉田話4.0可能會將3個日本DC拆做2個果陣個個都話唔想要冬貝利

巴哈啲留言

冇呀
仲係tonberry

冬鯖地雷率如何?

巴哈啲留言

認真真係好多雷
好多時DF打本我寧願抽中成隊J都好過全隊E..
想問part list上面個行dex/vit點樣較
同埋有咩用

每升2等會比點你點,拉你個滑鼠去上面會睇到加啲乜
每隻職分開計

以為佢問緊party bonus果行野
有著燈果堆即係全隊果幾個stat都有加成
每個職固定對應提供一個stat (e.g. 詩人開Dex,騎士開Vit)
無得自己較

冇呀
仲係tonberry

冬鯖地雷率如何?

巴哈啲留言

認真真係好多雷

其實我成日見到JEDF,想知係咩黎?集字有色同下面有底線又有咩分別?

冇呀
仲係tonberry

冬鯖地雷率如何?

巴哈啲留言

認真真係好多雷

其實我成日見到JEDF,想知係咩黎?集字有色同下面有底線又有咩分別?

代表自己識既語言
J=日文
E=英文
D=德文
F=法文

有底線就係主要語言

冇呀
仲係tonberry

冬鯖地雷率如何?

巴哈啲留言

認真真係好多雷

代表自己識既語言
J=日文
E=英文
D=德文
F=法文

有底線就係主要語言

佢點知你識咩言語

冬鯖地雷率如何?

巴哈啲留言

認真真係好多雷

代表自己識既語言
J=日文
E=英文
D=德文
F=法文

有底線就係主要語言

佢點知你識咩言語

底線係你主程式既語言
其他你自己set
比如我係底線J但我得E係發光

冇呀
仲係tonberry

我遲下就回歸

遲下即係幾時

冬鯖地雷率如何?

巴哈啲留言

認真真係好多雷

代表自己識既語言
J=日文
E=英文
D=德文
F=法文

有底線就係主要語言

佢點知你識咩言語

底線係你主程式既語言
其他你自己set

你唔係識日文咩

冬鯖地雷率如何?

巴哈啲留言

認真真係好多雷

代表自己識既語言
J=日文
E=英文
D=德文
F=法文

有底線就係主要語言

佢點知你識咩言語

底線係你主程式既語言
其他你自己set

你唔係識日文咩

你又知識日文既 係咪其實已經起左我底,一時又叫我個英文名,一時又知我識日文
十足十特攝英雄咁。

認真真係好多雷

代表自己識既語言
J=日文
E=英文
D=德文
F=法文

有底線就係主要語言

佢點知你識咩言語

底線係你主程式既語言
其他你自己set

你唔係識日文咩

你又知識日文既 係咪其實已經起左我底,一時又叫我個英文名,一時又知我識日文

代表自己識既語言
J=日文
E=英文
D=德文
F=法文

有底線就係主要語言

佢點知你識咩言語

底線係你主程式既語言
其他你自己set

你唔係識日文咩

十足十特攝英雄咁。

因為牙狼真係特攝英雄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞