[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online (2)

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
十足十特攝英雄咁。

因為牙狼真係特攝英雄

真係超型。
十足十特攝英雄咁。

因為牙狼真係特攝英雄

真係超型。

但lala著只會係可愛,唔會係型
Btw,套衫難唔難拎?
十足十特攝英雄咁。

因為牙狼真係特攝英雄

真係超型。

Btw,套衫難唔難拎?

打1~2個星期PVP DAILY已經換到一套
十足十特攝英雄咁。

因為牙狼真係特攝英雄

真係超型。

Btw,套衫難唔難拎?

打1~2個星期PVP DAILY已經換到一套

如果贏有1千wolf point,Daily Pvp 1千 wolf point,如果你夠痴線,一日一套都得。建議先攞Healer系列>Bard系列>ninja>caster>Drg=Mnk=Tank系列。咁攞可以惟D飾物。呢套+隻260戒指就有236 armor,可以入埋高階地城。

個主線係咁要我入D冇人入既副本,係咪唔應該繼續用主線升等

你語言揀英文定日文
你揀英文既話排到出年都入唔到

你語言揀英文定日文
你揀英文既話排到出年都入唔到

啲語言開哂佢排
再唔係出聲搵人同你排啦
http://ff14wiki.info/?%E3%82%B3%E3%83%B3%E3%83%86%E3%83%B3%E3%83%84%E3%83%95%E3%82%A1%E3%82%A4%E3%83%B3%E3%83%80%E3%83%BC

言語設定果度,如果你係玩緊日ser既話唔tick J=排到出年

原來係咁架 lol 唔怪得之好似係火星咁 lol
http://ff14wiki.info/?%E3%82%B3%E3%83%B3%E3%83%86%E3%83%B3%E3%83%84%E3%83%95%E3%82%A1%E3%82%A4%E3%83%B3%E3%83%80%E3%83%BC

言語設定果度,如果你係玩緊日ser既話唔tick J=排到出年

嘩,個平均等候時間變左做18m,好感人,今晚多人D先玩,而家打住PS4先~

嘩,個平均等候時間變左做18m,好感人,今晚多人D先玩,而家打住PS4先~

NA server frontline patch之後未試過多過10 mins
我隻騎士

覺得自己升LV好慢, 玩左幾日而家先LV.22
終於解到飛行
估唔到隻fat chocobo竟然飛到
好得意

狂清主線 應該好快
終於解到飛行
好得意

6個zone解晒?

狂清主線 應該好快

慢慢享受下,日日清Daily唔會好慢。

狂清主線 應該好快

慢慢享受下,日日清Daily唔會好慢。

Go Go FF Ranger

努力咗一段時間,終於Armor上到253

終於解到飛行
好得意

6個zone解晒?

解左3個
依家先55lv 主線未打到其他區
終於解到飛行
好得意

6個zone解晒?

解左3個
依家先55lv 主線未打到其他區

其實好多mount都曉飛。不過我嫌肥雀太大隻,阻住個畫面。
不過最乞人憎嘅應該係金翅仆街鳥,阻埋人哋個盡門畫面之餘又刺眼。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞