OnePlus 3/3T 集中討論區 LIHKG (3)

991 回覆
13 Like 5 Dislike
點加多頁主介面?之前用慣Lg呢架唔識用

就咁拖啲icon 去新一頁
各位巴打
知唔知邊到有有原裝金色耳機賣
官網賣到斷哂貨
淘寶又冇金色賣

想問呢個update有無伏

另外部機試過無啦啦自動restart機,係好偶然一兩次,但有無巴絲試過知咩事?thanksss

我有次打機無啦啦停左定左格,之後熄game再開,30秒後黑一黑變左開機畫面,之前試過其他app無反應都會自動重新開機

想問呢個update有無伏

另外部機試過無啦啦自動restart機,係好偶然一兩次,但有無巴絲試過知咩事?thanksss

一定係部機有問題, 就爆炸, 建議你即刻拎去整同埋瘋狂Email Oneplus 投訴
但個ui 係咪op3t 冇咁大陣蝗味

UI 以至OS 黎講, 都係 OP3T 係國際化d, 用得小米個d 蝗味好重, 好多野都係會直接send上大陸
各位巴打
官網賣到斷哂貨
淘寶又冇金色賣

ota咗係咪要重新flast過個recovery?
無知一問,呢部機有實體鍵,咁android 6.0 最底個d 三角,正方 control bar.係咪可以隱藏,用實體鍵控制?
無知一問,呢部機有實體鍵,咁android 6.0 最底個d 三角,正方 control bar.係咪可以隱藏,用實體鍵控制?

去button > on screen navigation bar到set
各位巴打
官網賣到斷哂貨
淘寶又冇金色賣

點解咁想要佢個耳機

UI 以至OS 黎講, 都係 OP3T 係國際化d, 用得小米個d 蝗味好重, 好多野都係會直接send上大陸

會唔會sd上大陸就唔知
不過OOS無廣告同垃圾就真
各位巴打
官網賣到斷哂貨
淘寶又冇金色賣

點解咁想要佢個耳機

試下佢個Audio tuner 入面個setting 掛

會唔會sd上大陸就唔知

唔係講緊d 人話唔知send咩資料大陸, 係好似小米咁, 佢自己有cloud, app store, 全部都係大陸server, 你一用佢就真係send 左你D 資料上大陸, 起碼係cloud 個d

會唔會sd上大陸就唔知

唔係講緊d 人話唔知send咩資料大陸, 係好似小米咁, 佢自己有cloud, app store, 全部都係大陸server, 你一用佢就真係send 左你D 資料上大陸, 起碼係cloud 個d

大陸機最危險係cloud,oos基本得launcher同社區係自家,算係比較安全

會唔會sd上大陸就唔知

大陸機最危險係cloud,oos基本得launcher同社區係自家,算係比較安全

oos 真係暫時我最鐘意嘅 launcher, 不過唔係因為 pixel 無行貨, 我都唔會考慮 OP3
原裝全屏貼係咪全屏吸附?
大家覺得買唔買埋套同貼好
有冇巴打用緊原裝全屏貼
張貼黑邊係咪粗到姐到個MON
連埋原廠貼同cade 要4000
所以考慮緊26/2mwc 之後有咩機跌價

我 taobao $68 SGP case 已經唔錯
大家覺得買唔買埋套同貼好

Mon 決定裸跑, 反正 二手價都無乜
淘多左塊玻離貼,試左無白邊,連貼膜定位器,有無人啱

Tg @JackyKo

我 taobao $68 SGP case 已經唔錯

我用nelkin,幾好楂手又靚仔
淘多左塊玻離貼,試左無白邊,連貼膜定位器,有無人啱

Tg @JackyKo

有無link同貼完之後既相可以睇下?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞