OnePlus 3/3T 集中討論區 LIHKG (3)

991 回覆
13 Like 5 Dislike

唔會啦 依個店主係diy界好出名
電路板全部都係用啲頂級野

但係電池可以集運嚟香港咩?

上次用順豐都唔得,最後我親自上去拎

私集咪得囉
3t原裝貼咗落去嗰塊係玻璃定膠貼?

膠呀

【古麦 一加3钢化玻璃膜3T手机贴膜高清全屏全覆盖防爆防指纹一加三】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1wt.com/h.VqRcgR?cv=8eKrZHLoQ42&sm=188ad5,或复制这条信息¥8eKrZHLoQ42¥后打开👉手机淘宝👈

啱啱換左呢塊, 都係有啲彩虹紋, 反光嚴重, 有冇貼係唔反光?
開turbo 點兩點錫 個a數上咗3.9a

啫係近17w輸入
新鮮滾熱辣

真係忍唔住手屌左黑玩色

真係忍唔住手屌左黑玩色

第一部3t?
真係忍唔住手屌左黑玩色

第一部3t?

我冇買到3

買左依個店主最新出品
可以直接dash charge
但隻野好撚貴

link

幾舊水人仔 咁捨得

隻野可以set到4A輸出
仲叉得快過原裝牛
又可以用19v火牛叉尿袋
3個鐘叉滿28000mah 好撚屈機

會唔會爆炸

唔會啦 依個店主係diy界好出名
電路板全部都係用啲頂級野

鋼鐵俠?

係呀 真心好用 雖然係貴

真係好貴...
呢啲野
真係百貨應百客

推到4a 會唔會過熱?
最驚叉壞機

開到dash protocol 理論上應該仲安全過qc3?
一個高a一個高v

not w

屌 你岩 我打錯
睇住18w轟入去好撚爽
不得鳥

不得鳥

跟黑套 有啲jet black feel

不得鳥

跟黑套 有啲jet black feel

幾靚仔, 不過黑到有啲底調
真係忍唔住手屌左黑玩色

第一部3t?

左手邊個盒係one 黎嫁
真係忍唔住手屌左黑玩色

第一部3t?

左手邊個盒係one 黎嫁

好型
nexus5黑色轉會過黎3t
表示唔覺特別
幾靚仔, 不過黑到有啲底調[/quote]

黑色睇嚟應該冇64g版, 我都考慮唔用m7 , 轉投黑色3t懷抱
有冇巴打有macbook pro 2016 又有3t
想知可唔可以用macbook pro 個火牛直接差3t
或者用 macbook pro 2016 type c port + type c 線 差3t 要差幾耐?
因為我見v20 可以用macbook pro2016 火牛直接差會出快速充電

想換3t 但係又唔想帶多個專用火牛
或者用 macbook pro 2016 type c port + type c 線 差3t 要差幾耐?
因為我見v20 可以用macbook pro2016 火牛直接差會出快速充電

你有誠意就post個火牛規格上嚟啦

61W
output 20.3V 3A USB PD or 9V 3A USB PD or 5.2V 2.4A

dash charge 係唔係代表冇得USB PD 即係最多 5.2V 2.4A?

Thunderbolt 3 type C port 好似冇寫output幾多

61W
output 20.3V 3A USB PD or 9V 3A USB PD or 5.2V 2.4A

dash charge 係唔係代表冇得USB PD 即係最多 5.2V 2.4A?

Thunderbolt 3 type C port 好似冇寫output幾多

咁樣。
黑色好靚
但用緊mate9又唔想咁快換機同埋個鏡頭oneplus差d
但os又好d
有冇人 update完部機舊電倒水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞