OnePlus 3/3T 集中討論區 LIHKG (3)

991 回覆
13 Like 5 Dislike
想問下係咪周街都有得買3t保護貼

同問,仲有買唔到case 好麻煩

有冇人知道smart bar個鐘係通常黎至咩app
我想熄左去, 唔知佢咩場合無啦啦會響出聲就慘
測試過唔係鬧鐘,鬧鐘開左會係左上角

我都試過無開鬧鐘但有個鐘喺bar度
我估係bug嚟
update咗之後冇試過

我估係bug嚟

你上左4點幾幾個版本???D人話消電...我唔敢升上去
我依家3.5.4
官方MON貼幾錢

一定係鬧鐘
試下重新開機

我估係bug嚟

我依家3.5.4

4.0.3
[img][/img]

一定係鬧鐘
試下重新開機

重機都唔得 照係度
我再開鬧鐘佢會係左上角出個新鐘ICON

我估係bug嚟

我依家3.5.4

4.0.3

呢個版本燒電MODE 黎
12號夜晚訂,依家都未送到,好撚耐下
希望聽日送到黎

貼唔係周街有 我經過葵芳旺角嗰時都有問過啲鋪頭冇間有
case同mon貼上淘寶買啦 唔會爆炸嘅
希望聽日送到黎

5日都未到咁耐
我都係2日咋喎
希望聽日送到黎

情人節訂即日出貨
今日一點已經到
依家用緊

今日買咗部3T開心使用中
新機唔想裸跑住是鳩但買咗張貼用住先
上網見到好景有間鋪話有全貼同case 聽日去睇下再比包膠你地

原廠case 深水埗福仁有,ringke 係黃金有
[img][/img]

一定係鬧鐘
試下重新開機

重機都唔得 照係度

以下係我推論出黎,錯左唔好話我
由於我好早就跳去用beta rom 所以如果你用啲3.2.x或者4.0.x 既正式ron可能有啲唔同,不過你用緊啲rom 其實都係我地香老鼠試完既rom

好,正題你個case 應該唔係bug
話說早期果氧os 係有一套內置既實用工具預載左,跟著又唔知邊個版本oneplus 又加多套落去,搞到啲工具有兩set而且有啲名係相同,所以我估你果個 上面閙鐘並唔起你所開果app,而係有另一個,你開果app list 出黎睇下係咪有多個app

ps,如果唔係我都幫你唔同

個app可能叫時鐘,閙鐘 etc.....既名
希望聽日送到黎

我隔日就到, 可能我係 64gb

唔用 case 係小小唔就手

貼就無咩所謂, 反正無咩二手價
希望聽日送到黎

我隔日就到, 可能我係 64gb

我灰色64gb 渣喔
順豐15號打過黎話到左,佢問我自取定送到我屋企,咁梗係送到黎,
之後佢話要等一至兩個工作天,今日仲唔送黎係咪要屌7一加同順豐?我怕俾佢玩9我部機
[img][/img]

一定係鬧鐘
試下重新開機

重機都唔得 照係度

以下係我推論出黎,錯左唔好話我
由於我好早就跳去用beta rom 所以如果你用啲3.2.x或者4.0.x 既正式ron可能有啲唔同,不過你用緊啲rom 其實都係我地香老鼠試完既rom

好,正題你個case 應該唔係bug
話說早期果氧os 係有一套內置既實用工具預載左,跟著又唔知邊個版本oneplus 又加多套落去,搞到啲工具有兩set而且有啲名係相同,所以我估你果個 上面閙鐘並唔起你所開果app,而係有另一個,你開果app list 出黎睇下係咪有多個app

ps,如果唔係我都幫你唔同

個app可能叫時鐘,閙鐘 etc.....既名

應該都係其他app引起
我自己都有,喺某隻game開左某啲特別既提醒功能之後
跟住就會有嗰個icon
我再熄左game個功能之後個icon亦會無左
順豐15號打過黎話到左,佢問我自取定送到我屋企,咁梗係送到黎,
之後佢話要等一至兩個工作天,今日仲唔送黎係咪要屌7一加同順豐?我怕俾佢玩9我部機

順豐要屌就一定要打去直接搵組長屌
其他聽電話嗰啲腥香港人只會講嚟講去都係個幾句

屌得啦, 點會要多一兩個工作天

我 15/2 朝訂, 16/2 下午送到屋企啦
4.0.3 除左食電, 仲有咩缺點?

屌得啦, 點會要多一兩個工作天

我 15/2 朝訂, 16/2 下午送到屋企啦

屌呀,一陣打過去,on99聽完你講都黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞