OnePlus 3/3T 集中討論區 LIHKG (3)

991 回覆
13 Like 5 Dislike
有冇巴打係去細舗買現貨3T 128GB, 邊間信得過?同埋應該買咩版本?
手機壞左唔想上網買等佢送

係深之x嘅 樺xxx & 麗xx 買過

應該買咩版本

A3003 國際版
有冇巴打係去細舗買現貨3T 128GB, 邊間信得過?同埋應該買咩版本?

應該買咩版本

我部機128Gb 係mokcxx 買,3880行
想問下有無用cmhk巴打, 係唔係用到volte

想問下有無用cmhk巴打, 係唔係用到volte

用到

應該買咩版本

A3003 國際版

THX
係咪堅倒水電
如果係我唔買

旗艦機黎講3T唔算倒水
不過Snapdragon 800 系列不嬲唔慳電
要核電就搵S65X 既機啦

sot 有幾長?

4-5

100%到73% 有2個鍾? 唔錯wor

yes

SOT用開八個鐘

我部lg g4唔撚打機都得3hrs sot
想換3t
想問whatsapp係咪有delay?
amoled有無燒印?

用緊國際版whatsapp無delay
我都係g4 轉3t, 無後悔
係咪堅倒水電
如果係我唔買

旗艦機黎講3T唔算倒水

sot 有幾長?

4-5

yes

SOT用開八個鐘

想換3t
amoled有無燒印?

我用緊G4 , 想換3t 或者v20 , 師兄點睇?
冇SD卡係一個問題,電腦過資料去3t 方唔方便?(起碼有60gb)
有冇人試過換貨?尋晚收到機發現有輕微印,唔知貼定mon問題。想知道要幾耐時間。謝啦
屌一起身禁一禁home key無反應,reboot都無用 衣家指紋解鎖,番主頁都唔得
屌一起身禁一禁home key無反應,reboot都無用 衣家指紋解鎖,番主頁都唔得

有無ching可以救下我
放棄左moon貼
一怒之下拆埋個殼
祼跑中
放棄左moon貼
一怒之下拆埋個殼
祼跑中

真漢子
放棄左moon貼
一怒之下拆埋個殼
祼跑中

我都係咁 晏晝即刻跌落地爆咗moon
已訂 xperia XZS
放棄左moon貼
一怒之下拆埋個殼
祼跑中

係咪堅倒水電
如果係我唔買

旗艦機黎講3T唔算倒水

sot 有幾長?

4-5

yes

SOT用開八個鐘

想換3t
amoled有無燒印?

個mon正左定差左?
放棄左moon貼
一怒之下拆埋個殼
祼跑中

唔係下話 買部影相油畫既新機 仲係用s820
放棄左moon貼
一怒之下拆埋個殼
祼跑中

自己換mon得嗎?
哂左部機
落咗order買黎開工用

3T一定快過康打

3T一定快過康打

屌, 依度都有痴線佬
放棄左moon貼
一怒之下拆埋個殼
祼跑中

一加三咪又係油畫
仲堅持緊一日一reboot
前幾個月買左部3T玩
聽爸打們玩裸跑手感好
但係今日跑出禍
爆mon,冇畫面(好似冇開mon咁)
touch唔到個mon

有咩地方有得整整佢
有冇地址?
就係上一部OnePlusONE收左皮先換3T唔想咁快又換

同埋有冇方法可以唔禁部機都可以電腦控制(有開usb偵錯)
放棄左moon貼
一怒之下拆埋個殼
祼跑中

自己換mon得嗎?
哂左部機

由10月用到依家
放棄左moon貼
一怒之下拆埋個殼
祼跑中

IMX400睇review似改善左好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞