OnePlus 3/3T 集中討論區 LIHKG (3)

991 回覆
13 Like 5 Dislike
想問大陸版轉番國際版得唔得?香港用有冇問題?

而我所知 大陸版即係預設係hydrogenOS 買嘅時候間鋪幫我刷返oxygenOS 冇問題

巴打邊度買
有無人既wiget會突然消失?
利申 403
想問大陸版轉番國際版得唔得?香港用有冇問題?

而我所知 大陸版即係預設係hydrogenOS 買嘅時候間鋪幫我刷返oxygenOS 冇問題

巴打邊度買

深水埗福仁
升左上an7
有冇人試左好景個張貼
有無人既wiget會突然消失?
利申 403

會,但 reload 會出番,我用openbeta
大家有冇 root 機..?

root左,刷埋magisk用viper4android同stereo speaker
推推

root左,刷埋magisk用viper4android同stereo speaker

stero speaker如何

stero speaker如何

Stereo Speakers and Mic Gain
Mod created by @magura320, this module allows the earphone to be used as a speaker, and mods the microphone pickup when recording video

好似iphone咁聽筒都會有聲,大聲左
有無人試過用到OTG usb手指
係直插定轉插,係咪新OS會auto enable
4.0.3 係咪冇xposed?
大家用咩輸入法打中文?
我用 SwiftKey ,打字好疾,好慢
同埋按鍵會震好煩
大家用咩輸入法打中文?
同埋按鍵會震好煩

google粵語輸入法
大家用咩輸入法打中文?
同埋按鍵會震好煩

cangji keyboard
有無人試過用到OTG usb手指
係直插定轉插,係咪新OS會auto enable

我用讀卡器/手指/硬碟都正常
大家用咩輸入法打中文?
同埋按鍵會震好煩

google粵語輸入法

我都用緊呢個,貪佢有得同步返之前啲常用字
4.0.3 係咪冇xposed?

7.0無
呢排唔知做乜食電食得好快 Android作業系統同Android系統都好似多左咁
大家用咩輸入法打中文?
同埋按鍵會震好煩

google粵語輸入法

我都用緊呢個,貪佢有得同步返之前啲常用字

點set架
1+5 有冇話幾時出?
1+5 有冇話幾時出?

最快應該都要到年中
1+5 有冇話幾時出?

最快應該都要到年中

4月有冇機會? 如果唔係要局住出部3t
1+5 有冇話幾時出?

最快應該都要到年中

4月有冇機會? 如果唔係要局住出部3t

粒835間間公司都搶住要 就算四月出 都未必夠貨
呢排唔知做乜食電食得好快 Android作業系統同Android系統都好似多左咁

不嬲都有呢個問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞