OnePlus 3/3T 集中討論區 LIHKG (3)

991 回覆
13 Like 5 Dislike
係咪堅倒水電
如果係我唔買

旗艦機黎講3T唔算倒水
不過Snapdragon 800 系列不嬲唔慳電
要核電就搵S65X 既機啦

sot 有幾長?
背貼已撕 對岩位黎痴 反而裝套會刮起

如果張貼係全透明就好
係咪堅倒水電
如果係我唔買

旗艦機黎講3T唔算倒水

sot 有幾長?

4-5
係咪堅倒水電
如果係我唔買

旗艦機黎講3T唔算倒水

sot 有幾長?

4-5

尋日買咗黑色版 但要等10日先出貨
好期待呀

咁耐

係呀 可能要等第二批貨
係咪堅倒水電
如果係我唔買

旗艦機黎講3T唔算倒水

sot 有幾長?

4-5

100%到73% 有2個鍾? 唔錯wor
有冇爸絲更新完個系列成日laglag下
上一次更新都已經周不時laglag下
仲諗住今次會fix
仲諗住今次會fix

未LAG過...
仲諗住今次會fix

洗機 ota升lag唔出奇
仲諗住今次會fix

wipe cache左未
係咪堅倒水電
如果係我唔買

旗艦機黎講3T唔算倒水

sot 有幾長?

4-5

yes
係咪堅倒水電
如果係我唔買

旗艦機黎講3T唔算倒水

sot 有幾長?

4-5

yes

SOT用開八個鐘

其實唔打機 6hrs sot唔難

利申 oneplus 3
其實大家update之前會唔會雙wipe定都係就咁升上去就算
因為升左之後無電得太快啦

你呢個咩介面嚟咁靚嘅

你呢個咩介面嚟咁靚嘅

betterbatterystatus
要root先用到 用黎睇wakelock
其實大家update之前會唔會雙wipe定都係就咁升上去就算
因為升左之後無電得太快啦

無wipe過
用電量同之前差唔多
係咪堅倒水電
如果係我唔買

旗艦機黎講3T唔算倒水

sot 有幾長?

4-5

yes

SOT用開八個鐘

我部lg g4唔撚打機都得3hrs sot
想換3t
想問whatsapp係咪有delay?
amoled有無燒印?
有個問題想問好耐
鬧鐘經常彈d無意義通知出黎可唔可以熄左佢
有個問題想問好耐
鬧鐘經常彈d無意義通知出黎可唔可以熄左佢
有冇圖
貼自己個部就冇彩虹印 親戚個部一貼就有

用用吓就會突然有,又會突然冇,好難捉摸嫁

不過入塵先係問題

不過入塵先係問題

我唯一諗到既分別既 我自己個部貼之前用酒精抺左次 可能乾啲所以冇彩虹印
今日玩玩吓一插線叉電即刻熄咗機無晒反應,點禁都無用之後再等左五六分鐘先震一震開到機

我無雙清過更新左幾次,之前都試過一次無反應
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞