OnePlus 3/3T 集中討論區 LIHKG (3)

991 回覆
13 Like 5 Dislike
追完post

究竟邊隻玻璃貼好

原廠

利申裸跑已花

case有冇推介
容許下我扯開少少話題, 成個連登都冇one plus 2 討論區既

有冇人知op2 幾時出7.0, 我記得之前有人話1月出完比op3/3t之後, 2月就出比op2, 但依家無晒聲氣既

壞撚曬全部換曬機

btw,點解你會用依個名出現返

我都冇改過名
其實有咩bug 我成日都發現唔到啲bug

我遇到一個,有時口袋模式 拎出嚟著mon 但係咩都無淨係見到wallpaper 無任何嘢,不過 unlock 咗就無事。
不過 4.1.0 係順咗無發熱慳電咗

真係慳電左?

老老豆豆 無分別

電無咩分別
但真心順左

有無人更新完之後Screenshot會lag一lag
容許下我扯開少少話題, 成個連登都冇one plus 2 討論區既

有冇人知op2 幾時出7.0, 我記得之前有人話1月出完比op3/3t之後, 2月就出比op2, 但依家無晒聲氣既

壞撚曬全部換曬機

btw,點解你會用依個名出現返

我都冇改過名

同埋點壞法

我遇到一個,有時口袋模式 拎出嚟著mon 但係咩都無淨係見到wallpaper 無任何嘢,不過 unlock 咗就無事。

真係慳電左?

老老豆豆 無分別

電無咩分別
但真心順左

screenshot 果陣冇
screenshot 後會preview 多一秒,因為下面有制畀你禁
順帶一提第三個制係制作金剛棒
有冇人試過flash rom會出現容量計算錯誤既問題?

真係慳電左?

老老豆豆 無分別

電無咩分別
但真心順左

screenshot 果陣冇
screenshot 後會preview 多一秒,因為下面有制畀你禁
順帶一提第三個制係制作金剛棒

終於有金剛棒用
第一次用,原來係自己郁
update 左oos4.1
暫時無乜鑊氣
有無人用電話直接ota 㩒士個zip file就show "failed"
你地用緊咩Browser
我Update完之後用chrome上facebook啲圖縮到勁細
點解更新完熄左個網禁音量鍵較唔到大細聲
追完post

究竟邊隻玻璃貼好

原廠

利申裸跑已花

case有冇推介

官方炭纖好撚正
想問下 用dash charge由40%叉去100% 用左55分鐘 正唔正常

唔正常
我部機3.5.3 我覺得好部機成日熱 叉電都微微熱 正常?

你係咪用oneplus 3?
如果係就正常

唔係啊巴打係3T啊
幾時出新oos fix bugs
我部機3.5.3 我覺得好部機成日熱 叉電都微微熱 正常?

你係咪用oneplus 3?
如果係就正常

唔係啊巴打係3T啊

我用3t OOS 4.0.3無問題
幾時出新oos fix bugs

我都等緊 唔敢up住
追完post

究竟邊隻玻璃貼好

利申 用緊膠貼,可以當面油紙用,正
追完post

究竟邊隻玻璃貼好

利申 用緊膠貼,可以當面油紙用,正

留意到有隻水凝膜(應該係熱灣貼最新版)
幾好評價,不過要五十幾人仔一張,
同埋好似會用唔到套.
大家估下 op5會幾月出
你地會唔會試過聽tg voice message個陣 明明應該用聽筒但係播撚左係speaker出黎
大家估下 op5會幾月出

等緊
你地會唔會試過聽tg voice message個陣 明明應該用聽筒但係播撚左係speaker出黎

試過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞