OnePlus 3/3T 集中討論區 LIHKG (3)

991 回覆
13 Like 5 Dislike
我想問下你地3t telegram聽錄音個陣會唔會high到個錄音制?

唔會
岩岩入左手, 星期六訂貨,今日已經送到公司
考慮左呢部一段時間
因為本身想睇埋ZENFONE 3 ZOOM個定價係點
點知要賣到$3998
就算大鋪有優惠都要$3798..
睇埋各評測, 最後都係買左3T
話說第一次差電係咪叉滿就用得,唔駛話再差8粒鍾10粒鍾咁架
THANKS~
考慮左呢部一段時間
點知要賣到$3998
THANKS~

考慮左呢部一段時間
點知要賣到$3998
THANKS~

唔想用ota升,想直接刷上去,邊到有op3 4.1個rom?官網冇既
唔想用ota升,想直接刷上去,邊到有op3 4.1個rom?官網冇既

http://downloads.oneplus.net

http://www.stechguide.com/oxygenos-4-1-0-for-oneplus-3-and-oneplus-3t/
點解1+3t有啲flac播到但係有啲唔得既? 同樣都係16bit 44100hz... 會唔會喺bitrate 嘅問題? 播到個啲800kb/s左右 播唔到嘅就1400左右 求解答
想問下ota update大概要幾耐到
點解1+3t有啲flac播到但係有啲唔得既? 同樣都係16bit 44100hz... 會唔會喺bitrate 嘅問題? 播到個啲800kb/s左右 播唔到嘅就1400左右 求解答

用default player? 其他app得唔得
想問下ota update大概要幾耐到

多數幾分鐘
大家估下 op5會幾月出

等緊

5月中呱,然後6月中開賣

咁早?
如果係咁 op3/3t都幾短命
OP一出新機就唔撚理舊機

3t 有 linage os support, 無左offical都唔驚嘅

唔咁計啦 咁講好多機都有LOS 官方支援
正常消費者緊係睇stock

5月出咁宜家仲值唔值得買

估嫁咋,你諗吓高通如果出836嘅咁又係10月前後一批新機啦,早買早享受啦

糾結緊好唔好買3T定等5
而家用緊3* A7 2016, 得16gb ROM

等緊

咁早?

3t 有 linage os support, 無左offical都唔驚嘅

估嫁咋,你諗吓高通如果出836嘅咁又係10月前後一批新機啦,早買早享受啦

長期儲存空間即將用盡

等緊

咁早?

長期儲存空間即將用盡

仲涯到就等5
oneplus個網倒數緊 唔知搞咩呢?

好似係black edition

公佈開多個beta update channel 限150人。。

default player 同埋 play store 個啲都唔得...
有冇人上左 4.1.0?

default player 同埋 play store 個啲都唔得...

我用default同poweramp都無事..

感覺上好過4.0.3

琴日買完即上左
不過我就唔知有咩分別
用緊iPhone 6 等one plus 5 出就轉

感覺上好過4.0.3

食電嗎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞