OnePlus 3/3T 集中討論區 LIHKG (3)

991 回覆
13 Like 5 Dislike
升左4.1之後一日reboot一次

佢自己reboot?
我用緊4.0.3 都間唔中會自己reboot 但唔密

佢自己reboot?

就咁放係枱然後自己reboot?
官方4.1 status bar時間係咪冇左上午下午?
用緊freedomos冇
有冇見過上面 shortcut有轉换 數據卡?
oneplus 3t MIDNIGHT BLACK LIMITED EDITION
oneplus 3t MIDNIGHT BLACK LIMITED EDITION

灰唔靚,出黑又幾好睇既
有冇巴打用fb msg嘅時候播錄音永遠都係啦叭度出聲
有冇巴打知點較阿

灰唔靚,出黑又幾好睇既

幾型呀
有冇巴打用fb msg嘅時候播錄音永遠都係啦叭度出聲
有冇巴打知點較阿

求救啊ching
宜家播住隔離個個都聽到.....
都就出5 黑色係幾型但係都買唔落手

佢自己reboot?

我冇問題

我升完都有 不過factory reset咗就無reboot
都就出5 黑色係幾型但係都買唔落手

same 始終3T係十一,二月出。。
唉, 剛買一個月左右就出黑

佢自己reboot?

用緊 chrome Facebook個陣 /拉個notification bar落黎個陣 on9之前用半年都係reboot左兩三次而家升完三日已經reboot三次
btw有冇人有令到相機影相靚的既方法 仲用緊原裝camera app
官方4.1 status bar時間係咪冇左上午下午?
用緊freedomos冇

前2頁都問過 不過無人理
我諗係取消左
頂你ONEPLUS, 琴日出ONEPLUS 2 OTA, 一直都係0%, 跟住用LOGCAT 搵佢條LINK 根本係404 Not Found

http://otafsc.h2os.com/patch/amazone2/GLO/OnePlus2Oxygen/OnePlus2Oxygen_14.A.29_GLO_029_1703131134/OnePlus2Oxygen_14_OTA_028-029_patch_1703131134_606c9c01b.zip
想問一下你地用咩Keyboard
個手感好似怪怪地咁
想問一下你地用咩Keyboard
個手感好似怪怪地咁

cangji keyboard
想問下 Dash Power Adapter 除左官方買
出面邊度有平D既選擇
起淘寶買左條Dash Type-C Cable
因為淘寶得兩頭adapter 所以冇買埋..
而家只係用緊 普通AC Adapter黎放起公司叉
thanks~
想問下 Dash Power Adapter 除左官方買
出面邊度有平D既選擇
起淘寶買左條Dash Type-C Cable
因為淘寶得兩頭adapter 所以冇買埋..
而家只係用緊 普通AC Adapter黎放起公司叉
thanks~

淘寶無三腳 用轉插啦 要dash 就要咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞