OnePlus 3/3T 集中討論區 LIHKG (3)

991 回覆
13 Like 5 Dislike
有冇人 update完部機舊電倒水

有,
升左4.1.1之後待機一晚冇左10%電,
跟住做左一次雙wipe都係倒水,
之後唔信邪,入*#808#做多次all clear再雙wipe,
而家正常好多,
今朝訓醒都係跌左3%電
我想問用個插頭差其他電話會唔會有事
我想問用個插頭差其他電話會唔會有事

唔會
黑色同法國限量果部有咩分別

new open beta

望落好吸引
雖然都係堅持freedomos
有冇人 update完部機舊電倒水

有,
升左4.1.1之後待機一晚冇左10%電,
跟住做左一次雙wipe都係倒水,
之後唔信邪,入*#808#做多次all clear再雙wipe,
而家正常好多,
今朝訓醒都係跌左3%電

我想問大家all clear 雙wipe用乜backup
依加打機睇片pkm go要一日三叉
淘左張3D貼 又送背貼又套

張貼好唔好?

張貼好唔好?

九成都係touch勁差 邊位又易鬆 我買過5張了
張貼好唔好?

好貴
78人仔
加多廿蚊淘到張官方貼
張貼好唔好?

好貴
78人仔
加多廿蚊淘到張官方貼

唔⋯ 我想睇官方貼實物 始終我冇得比較住

但係對張貼有啲失望 至少我以為有iPhone 6 啲全覆蓋咁既質素, 但差好遠

嚴格黎講佢似膠片多 但又冇氣邊, 但中間明顯冇痴力
張貼好唔好?

好貴
78人仔
加多廿蚊淘到張官方貼

但係對張貼有啲失望 至少我以為有iPhone 6 啲全覆蓋咁既質素, 但差好遠

巴打做咩咁衝動
係得官方有靜電吸附
https://youtu.be/X55W8z_YZVY
其他都係垃圾
有隻新既水凝膜膠貼,都要65蚊
有冇白老鼠會試
張貼好唔好?

好貴
78人仔
加多廿蚊淘到張官方貼

巴打做咩咁衝動
係得官方有靜電吸附
其他都係垃圾
有冇白老鼠會試

好似話好難貼 今日淘寶睇過 又會撞完有凹痕 唔敢搏

張貼好唔好?

九成都係touch勁差 邊位又易鬆 我買過5張了

一係官網玻璃貼,
一係非全屏膠貼,
一係裸。其他暫時都係伏
唔信可以繼續去開發新大陸
張貼好唔好?

好貴
78人仔
加多廿蚊淘到張官方貼

巴打做咩咁衝動
係得官方有靜電吸附
其他都係垃圾
有冇白老鼠會試

又話冇貨

特登俾多d 錢去買部黑色機去貼背貼
張貼好唔好?

好貴
78人仔
加多廿蚊淘到張官方貼

巴打做咩咁衝動
係得官方有靜電吸附
其他都係垃圾
有冇白老鼠會試

又話冇貨

淘寶98人仔
係咪堅倒水電
如果係我唔買

唔係
係咪堅倒水電
如果係我唔買

旗艦機黎講3T唔算倒水
不過Snapdragon 800 系列不嬲唔慳電
要核電就搵S65X 既機啦

望落好吸引
雖然都係堅持freedomos

Game Do Not Disturb 一早應該要有啦
打機睇片唔洗被pop up 提示煩

特登俾多d 錢去買部黑色機去貼背貼

佢送既 我咪貼黎玩下 btw黑色咪又係一樣價
尋日買咗黑色版 但要等10日先出貨
好期待呀
尋日買咗黑色版 但要等10日先出貨
好期待呀

咁耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞