OnePlus 3/3T 集中討論區 LIHKG (3)

991 回覆
13 Like 5 Dislike
前幾個月買左部3T玩
聽爸打們玩裸跑手感好
但係今日跑出禍
爆mon,冇畫面(好似冇開mon咁)
touch唔到個mon

有咩地方有得整整佢
有冇地址?
就係上一部OnePlusONE收左皮先換3T唔想咁快又換

同埋有冇方法可以唔禁部機都可以電腦控制(有開usb偵錯)

㩒唔到mon無得搞
前幾個月買左部3T玩
聽爸打們玩裸跑手感好
但係今日跑出禍
touch唔到個mon

有咩地方有得整整佢
有冇地址?

㩒唔到mon無得搞

行貨實有
放棄左moon貼
一怒之下拆埋個殼
祼跑中

我都係咁 晏晝即刻跌落地爆咗moon
已訂 xperia XZS

唔係下話 買部影相油畫既新機 仲係用s820

IMX400睇review似改善左好多

今日試過晒兩部都係差唔多 但xz真係最離譜

Oneplus 3 都唔算油畫啦下話
[quote]前幾個月買左部3T玩
聽爸打們玩裸跑手感好
但係今日跑出禍
touch唔到個mon

有咩地方有得整整佢
有冇地址?

㩒唔到mon無得搞

行貨實有

我意思係電腦控制部機
放棄左moon貼
一怒之下拆埋個殼
祼跑中

講真3T影相都麻麻,但係罪大啲機部部都好核突
OnePlus 3/3T Curved Tempered Glass Screen Protector White / BLACK

有冇巴打知會約幾時會返一次貨
打電話上HOTLINE 冇人聽又唔想等太耐
放棄左moon貼
一怒之下拆埋個殼
祼跑中

只可以講影相唔係旗艦級數

只可以講影相唔係旗艦級數

3T 影相對得住呢個價錢掛
請問oneplus3T
個menu字顏色點改成白色?
請問oneplus3T

咁樣?
設定 顯示 主題模式 揀暗色
請問oneplus3T

咁樣?
設定 顯示 主題模式 揀暗色

thanks 巴打
但我仲想張橙色個d轉埋做白色,可以的嗎?
有冇巴打有玩fatego, 放寶具果陣lag唔lag
用相機影電腦screen一定會有條紋
係咪我setting set錯?
有冇辦法解決?

屌 黑色要等6日先ship
3T巴打有冇玩過d咩game會lag?
雖然3T跑分高, 但同ios比打機順暢度係咪都係冇得比 ?

apple狗轉會
有冇辦法解決?

你拎單反影一樣有
有冇辦法解決?

你拎單反影一樣有

電腦mon唔係靜止嫁... 不停refresh實會有嫁啦
有冇辦法解決?

你拎單反影一樣有

原來係咁
有冇辦法解決?

你拎單反影一樣有

但太厲害
對上用zenfone2都冇
甚至十年前舊機Xperia neo V都冇咁嚴重
有冇辦法解決?

你拎單反影一樣有

但太厲害

快門較慢的
有冇辦法解決?

你拎單反影一樣有

但太厲害

快門較慢的

1/15有改善
再慢就會太光
係咪堅倒水電
如果係我唔買

旗艦機黎講3T唔算倒水
不過Snapdragon 800 系列不嬲唔慳電
要核電就搵S65X 既機啦

sot 有幾長?

4-5

100%到73% 有2個鍾? 唔錯wor

yes

SOT用開八個鐘

我部lg g4唔撚打機都得3hrs sot
想換3t
想問whatsapp係咪有delay?
amoled有無燒印?

用緊國際版whatsapp無delay
我都係g4 轉3t, 無後悔

我用緊G4 , 想換3t 或者v20 , 師兄點睇?
冇SD卡係一個問題,電腦過資料去3t 方唔方便?(起碼有60gb)

v20 我唔敢博啦,我部g4 一過保養期就燒底版,見過鬼怕黑。
電腦過資料我未試過,答唔到你
個人嚟講128gb好夠用

g4 優勝係有得換電,雖然3t快叉真係好快,半個鐘 = 50%
但有得換電爽好多
係咪堅倒水電
如果係我唔買

旗艦機黎講3T唔算倒水
不過Snapdragon 800 系列不嬲唔慳電
要核電就搵S65X 既機啦

sot 有幾長?

4-5

100%到73% 有2個鍾? 唔錯wor

yes

SOT用開八個鐘

我部lg g4唔撚打機都得3hrs sot
想換3t
想問whatsapp係咪有delay?
amoled有無燒印?

用緊國際版whatsapp無delay
我都係g4 轉3t, 無後悔

個mon正左定差左?

我覺得相差不遠,但影相似乎g4靚啲
想問下各位巴打 https://oneplus.net/hk/3t 呢個網賣既機是否港版?
咁國際版同港版有咩分別?國際版去邊到買好?唔該哂咁多位巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞