OnePlus 3/3T 集中討論區 LIHKG (3)

991 回覆
13 Like 5 Dislike
mon貼有冇推薦
終於決定買128g ver

有錢買官方

我就裸跑

真接接觸康寧玻璃

上tb 見到有D水凝膜評價好似幾好

呢度有冇人有買過磨砂貼

我貪平買左閃魔
到左再報告下

D人話閃魔多數伏GG,等你報告

都係同其他一樣 彩虹紋

屌啊

http://detail.m.tmall.com/item.htm?id=534519956543&toSite=main

用緊呢款,係左右兩邊食咗少少,但冇彩虹紋
想問下各位巴打部3t 邊到買
諗住買部白色係咪上官網買最好

yes

淘寶國行好似平300 好唔好

咁點解唔俾多300喺官網買個安心呢

國行d lte band 唔一樣

國行好似齊哂

香港用就齊
攞去台灣/日本已經唔齊
mon貼有冇推薦

有錢買官方

我就裸跑

真接接觸康寧玻璃

呢度有冇人有買過磨砂貼

我貪平買左閃魔
到左再報告下

都係同其他一樣 彩虹紋

屌啊

http://detail.m.tmall.com/item.htm?id=534519956543&toSite=main

3D?
OnePlus 3T係咪無Wifi Calling?

yes

有無用 rhinoshield
個殼同mon貼好似好屈機
係貴咗少少

有無巴打用過 rhinoshield?
感覺如何?

yes

有無用 rhinoshield
個殼同mon貼好似好屈機
係貴咗少少

有無巴打用過 rhinoshield?
感覺如何?

本來想用 聽講係11 ft跌落黎都無事 可以去睇下外國youtuber用3t做嘅測試

不過見到佢無包後面我就無用了

自膠 睇錯 wifi charging
wifi calling就唔知了

我見3T用外國的電訊商有Wifi Calling,但唔知香港的有無,好似iPhone咁

我見3T用外國的電訊商有Wifi Calling,但唔知香港的有無,好似iPhone咁

好似無 voLTE都未有

好似無 voLTE都未有

香港d isp唔做op
有冇巴打升左上去之後GPS用唔到?
我pokemon go依加開左gps起室内完全收唔到
開埋wifi都detect唔到
用g map都係室内搵唔到位置

用過gps test reset and update 都唔得
求救

淘寶貨
apple價

淘寶貨
apple價

op d配件淘寶買是常識吧
除左mon貼同電話 其他都唔應該係官網買
mon貼有冇推薦

有錢買官方

我就裸跑

真接接觸康寧玻璃

呢度有冇人有買過磨砂貼

我貪平買左閃魔
到左再報告下

都係同其他一樣 彩虹紋

屌啊

3D?

內側係彎嘅冇錯
收到部機啦
原來佢已經有mon貼
有更新洗唔洗up
3T粒電點? 用緊5x覺得倒水,想換機
3T 國際版(官網) 同 中國版 個MODEL NUMBER有無分別?
睇過FRIEND 部中國版個MODEL NUMBER係 A3010
國際版是咪一樣?
3T 國際版(官網) 同 中國版 個MODEL NUMBER有無分別?
睇過FRIEND 部中國版個MODEL NUMBER係 A3010
國際版是咪一樣?

唔一樣 中國版應該得一個imei
3T粒電點? 用緊5x覺得倒水,想換機

一般啦
想慳電應該搵S65X 既機
係好多貨 定冇人起身搶

淘寶貨
apple價

op d配件淘寶買是常識吧
除左mon貼同電話 其他都唔應該係官網買

otterbox都叫淘寶貨?
係好多貨 定冇人起身搶

我都有搶

用緊3T 但無錢換色
係好多貨 定冇人起身搶

One plus 未紅到要搶掛

又唔係減價, 新色姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞