OnePlus 3/3T 集中討論區 LIHKG (3)

991 回覆
13 Like 5 Dislike

淘寶有qc 3轉dash轉插 我用過係work既上到18w輸入

有冇lin

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【闪充神器 快充QC 9V转VOOC DASH OPPO 一加3T转换器 移动电源车充】¥o3NIMfsKna¥http://c.b1wt.com/h.eGDxOz?cv=o3NIMfsKna&sm=e8e540

必須配合qc2/3 使用

下左架

自己買多咗膠盒,鋸短咗放個conveter入去,100%match,依家超方便,唔洗驚爛

望落好似隨時爆

裏面又無電池點會爆最多過熱燒著啫

買左依個店主最新出品
可以直接dash charge
但隻野好撚貴

link

幾舊水人仔 咁捨得

隻野可以set到4A輸出
仲叉得快過原裝牛
又可以用19v火牛叉尿袋
3個鐘叉滿28000mah 好撚屈機

會唔會爆炸
發覺部機食電左好多

依家要一日兩叉

更新完倒水咁
未更新打機13、14%一個鐘,依家20%

落番3.2.4囉

仲有6粒鐘SOT喎 4g

淘寶有qc 3轉dash轉插 我用過係work既上到18w輸入

有冇lin

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【闪充神器 快充QC 9V转VOOC DASH OPPO 一加3T转换器 移动电源车充】¥o3NIMfsKna¥http://c.b1wt.com/h.eGDxOz?cv=o3NIMfsKna&sm=e8e540

下左架

自己買多咗膠盒,鋸短咗放個conveter入去,100%match,依家超方便,唔洗驚爛

望落好似隨時爆

買左依個店主最新出品
但隻野好撚貴

link

幾舊水人仔 咁捨得

仲叉得快過原裝牛

會唔會爆炸

大陸尿袋無qc無safety check
而家仲要係自制形式(好似係)
正如無廠無牌子既大陸尿袋你都唔會用啦

用普通尿袋1.5A差電我覺得可以接受 反正都係用黎吊命直到返屋企

望落好似隨時爆

買左依個店主最新出品
但隻野好撚貴

link

幾舊水人仔 咁捨得

仲叉得快過原裝牛

會唔會爆炸

唔會啦 依個店主係diy界好出名
電路板全部都係用啲頂級野

買左依個店主最新出品
但隻野好撚貴

link

幾舊水人仔 咁捨得

仲叉得快過原裝牛

會唔會爆炸

鋼鐵俠?

買左依個店主最新出品
但隻野好撚貴

link

幾舊水人仔 咁捨得

仲叉得快過原裝牛

會唔會爆炸

鋼鐵俠?

係呀 真心好用 雖然係貴

買左依個店主最新出品
但隻野好撚貴

link

幾舊水人仔 咁捨得

仲叉得快過原裝牛

會唔會爆炸

鋼鐵俠?

真係好貴...
呢啲野
真係百貨應百客

買左依個店主最新出品
但隻野好撚貴

link

幾舊水人仔 咁捨得

仲叉得快過原裝牛

會唔會爆炸

鋼鐵俠?

真係好貴...
呢啲野
真係百貨應百客

普通2A尿袋都叉到一分鐘1%,我覺得已經足夠

買左依個店主最新出品
但隻野好撚貴

link

幾舊水人仔 咁捨得

仲叉得快過原裝牛

會唔會爆炸

鋼鐵俠?

真係好貴...
呢啲野
真係百貨應百客

普通2A尿袋都叉到一分鐘1%,我覺得已經足夠

我都係
而且,我個快速都無用過
諗緊賣唔賣走佢好

買左依個店主最新出品
但隻野好撚貴

link

幾舊水人仔 咁捨得

仲叉得快過原裝牛

會唔會爆炸

鋼鐵俠?

真係好貴...
呢啲野
真係百貨應百客

推到4a 會唔會過熱?
最驚叉壞機

有冇lin

下左架

望落好似隨時爆

買左依個店主最新出品
但隻野好撚貴

link

幾舊水人仔 咁捨得

仲叉得快過原裝牛

屌 搬住舊磚咁
小米尿袋有18w in都夠曬我用

買左依個店主最新出品
但隻野好撚貴

link

幾舊水人仔 咁捨得

仲叉得快過原裝牛

會唔會爆炸

鋼鐵俠?

真係好貴...
呢啲野
真係百貨應百客

推到4a 會唔會過熱?
最驚叉壞機

開到dash protocol 理論上應該仲安全過qc3?
一個高a一個高w

但係電池可以集運嚟香港咩?

上次用順豐都唔得,最後我親自上去拎

推到4a 會唔會過熱?
最驚叉壞機

你睇清楚 OnePlus 3 開始個原裝 charger 都係 4A,點會叉壞
近幾年間間廠都 lock 曬機

呢部野令我搵番早幾年 flash 機, 擦 rom ge 樂趣

出面啲機唔係unlock bootloader就得啦咩?

係,即刻無保養啫
oneplus好似係刷rom unlock bootloader都唔會無

有冇lin

下左架

望落好似隨時爆

買左依個店主最新出品
但隻野好撚貴

link

幾舊水人仔 咁捨得

仲叉得快過原裝牛

屌 搬住舊磚咁
小米尿袋有18w in都夠曬我用

有四節同八節電池版
四節會輕好多

買左依個店主最新出品
但隻野好撚貴

link

幾舊水人仔 咁捨得

仲叉得快過原裝牛

會唔會爆炸

鋼鐵俠?

真係好貴...
呢啲野
真係百貨應百客

推到4a 會唔會過熱?
最驚叉壞機

開到dash protocol 理論上應該仲安全過qc3?
一個高a一個高v

not w

但係電池可以集運嚟香港咩

上次用順豐都唔得,最後我親自上去拎

你講少句咪無人知囉

有冇lin

下左架

望落好似隨時爆

買左依個店主最新出品
但隻野好撚貴

快過用牛
好吸引
個鋼鐵俠8v貴到唔係露喎,成600蚊起
貴過qc3.0版好多
3t原裝貼咗落去嗰塊係玻璃定膠貼?
3t原裝貼咗落去嗰塊係玻璃定膠貼?

膠呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞