召喚lihkg所有學神/P牌巴絲 (48)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
3條問題都唔關棍事
1. 只能夠答你好俾呢個情況出現,睇準咗對面冇車先好出。萬一行緊又遇到對頭車,記得自己嗰面同死車留返一隻門位
2. 同1一樣,一路揸要一路留意對面,有對頭車就預早收油,最好就佢走咗你駁住入,唔得就停一停先,考試唔好博
3. 遮半個G字其實算泊得靚,回唔回軚冇咩所謂,總之全架車泊哂入格就為之合格。回軚係為靚仔,唔回係為方便
頭先去學26
睇見前面個考生先慘
一出撚咗駕院就因為落雨嘅緣故畀人Stop咗個路試
真心鄧佢慘
上個禮拜四 貨車棍波pass左
想問下今個禮拜5 拎到牌既機會大唔大?
好想星期六日開車!
有冇棍van師傅推薦,9月尾掃桿埔考。
我今日都係考11:45,小心第二個路口雙程路個段,呢個時段都幾多車,等左5-8分鐘先出到去。
同埋今日開始整路,我行高超度,封左一條行車線,聽日考前最好行多幾轉,驚工程日日唔同
祝你聽日順利pass加油
我上禮拜3 pass諗住聽日去試試睇下拎唔拎到 唔得就星期五去
希望你聽日拎到 照計番我應該都得
忠義3點幾 1take pass細圈得一部死車
依加排期排到幾多月 之前快期澤安肥左 準備第三野
我有朋友pass咗3日申請P牌
成功
呢排係好難抽
上個禮拜四 貨車棍波pass左
想問下今個禮拜5 拎到牌既機會大唔大?
我有朋友pass咗3日申請P牌
成功

正常3日都攞得,但7日就穩陣啲
其實點解會咁
12月-2月就話係因為多紅日會難抽啫
6月咁少紅日
啱啱諗到
因為6-8月學校放晒假
冇人肯放?
希望係咁 聽日朝早同考試前會各學多兩節睇下路況
慢期丙抽到澤安12點 係咪好難
就黎補考,對望鏡擰頭動作有陰影,怕又一次做得唔好,想請問下係唔係燈>鏡>擰>望返前見冇車>望住鏡扭?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞