召喚lihkg所有學神/P牌巴絲 (48)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
好耐冇見而家新車牌已經出到WF 真係好快,呢期心繁香港少咗過黎

早兩日驗完車,牌費再換埋d 清耗咁就玩咗7k
你開到幾多km?
個到有白鴿籠,但有冇開就唔肯定
筆試?即係路票個號碼,去到運吉處考嗰陣會有職員教你入。
咩 app 要入路票咁認真。
鳩入唔得就換過隻 app 算啦。
唔駛急嘅,keep住揸,留意下細節位就會知多啲
歡迎回歸
呢排行街行得多,車都揸少咗
是但入就可以
今日第二次考元朗宏業東
俾考官踏停話太接近物體一個大剔肥咗
咁又冇6千了
係呀, 呢期行得多好多,
原本想揸車行街, 不過又好難有位泊
知唔知邊個位接近?
報合併 唔好分開考
可以 都係果句 一道門距離 唔好太遠 你太開咪佔人其他行車線
簡單講下我係點
平路 brake到開始想震 慢慢落極力子
上斜 由佢碌到差唔多冇動力 兩樣一齊踩
落斜 brake到震就慢慢落極力子
炒左油塘好傷心
油塘出名地獄場
肥好正常

手波的確好力d
特別係你私家車用電油
祇要你油離配合得好起步快過哂同你平排d車
慢慢中鏡後面d車都見唔到
我揸柴油貨車滿載時起步都快過哂平排既車
仲可以令用佢每個波段既最大扭力轉數加強你既加速力

manual is the best
同意,揸緊棍仔h1
真係爽好多好力好多
拖波補油,低波爬頭同埋上斜唔夠力時即時拖得個波等等,真係正好多
你出新車?
我諗住出年過埋年都出部新車van仔玩
係咪比車價代理就同你代辦哂所有文件唔洗另外收費
同埋一般而言買左車係咪都要等返一個月左右先拎到車
記名司機3萬
不記名4萬
如果你未夠25歲同2年牌以下既話
合併
路試死左
回旋柱左轉都好順利
見嫁寶馬係2點中位,我就拿拿聲出
一出完左線入右線 望鏡寧頭 切,一切就踩停我太近頭先2點嫁寶馬。
我都知我蠢。唔怪得嫁寶馬。衰心急,早知切線一係行深啲先切一係比佢過先切
咁想問下各位師兄 屯門有冇相熟嘅車房?
我仲係個架04年sienta ja.
所以先要驗咗車先續牌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞