召喚lihkg所有學神/P牌巴絲 (48)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
衰入番試場望左望右個位明明冇人過馬路都比人踩停
其實一take pass 係咪咁難
明明自己學咗30堂
sor
見到「鄧死人」三個字自動聯想咗去西瓜波
咁奇怪
路邊有冇人行緊或者有死車倒緊車
啲人停咗冇諗住過,但佢都話我冇踩break
正常要減速過啵,因為可能有人突然衝出
最短個條 因為係兩點考 所以開頭工廠區好塞
30節定30堂

我10堂(20節) 1 tick pass左自動波
不過其實路面經驗好弱
冇錯
呢啲街坊彎就算唔踩迫力都要收油,確保就算佢標出嚟都dup得切
就算攞咗牌出嚟揸車都要隨時留意呢啲路人
考!有好過冇呀清
巴打你P行80、90,咁同行快線嘅風險有咩分別
今日天光道(行公主道) 棍Van 1 tick pass
少少心得:拉手制時唔洗太大力,卡到2節就OK,拉得太實反而難搵摩擦點,另外過死車就點到確定對面無車黎先過,比後面砵都等,耐心等。

同埋極力子控制好,唔chok考官都Pass左1 半
希望幫到大家
位根本冇事
大車夠限70同唔行得快線
你出去睇下有冇大車跟佢行70
因為行快線比差人見到/1823就100%衰硬
極速行中線祇要睇清後面有冇警車,bmw同audi仲有d白鴿籠同bbq
同埋差人都唔多理你/大車過70
見到佢比比面係咁以跟返牌行就ok
大家都明,唔好行快線就得
齋補丙部想搵間平d補鐘
有無巴打推介下?
考培正
唔信您無,連登個個都話50k,咪玩啦。
我仲窮
巴打 你好好運喎
公主道都俾你抽到
公主道過亞皆老街同靠背壟道好多
有牌無車*2
常盛街好多泥頭車,左邊大大架,我考果時有泥頭車係左面,我之後一於係後面等,比後面砵都等,耐心等,等到無車先過
除非你即場比差人截停,如果係1823
只要你有屋企人/朋友有車牌+甩咗P
寄信嚟 你話嗰時唔係你揸咪得囉
從來冇犯法嘅p牌車 只有犯法嘅p牌人

不過我諗 如果你行快線咁撚㭍俾差人叫停
咁你行中線慢線過70一樣可以叫停你
電子眼咩,鐵馬同格仔車冇測速設備架
所以我堅持點快點左攝右攝都好唔會行快線
你留意下其他大車全部都係咁
P牌想出架2010年GOLF是咪玩命?
想請教下考培正自私的各位,泊完位點先可以漂亮地扭過雪糕筒去做三手?
2牌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞