召喚lihkg所有學神/P牌巴絲 (48)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
駕院等好耐冇快期 有信心可以出去考
剩係記得黑色私家車,冇記車牌添...
不難 放心
有冇練過泊位?
佢個泊位有坑 極離力控制要小心
其實我考私棍,係咪轉考van棍著數啲?始終多幾樣車揸
Van易睇位好多
考棍點解唔考棍van
有練過,泊位都有啲信心
係好擔心出迴旋處,班dc狗成日都唔跟規矩行,成日係左線cut去我到
諗住老咗冇野做可以揸的士,但諗諗下揸van仔都可以老啲揸
1. 你上網 book 咗基礎訓練玩街機先,啲時段都好易 full。上咗呢個先有得上車。
2. 智專組就應該已經有師傅,WhatsApp hi 吓佢問吓啲時間點安排。非智專你問返大堂啲 CS 點 book。
3. 第一次上車前,要有學牌。一係自己去運吉處搞。唔係嘅話,搵學院代辦,你最好預夠兩、三星期畀佢。
收到 唔該晒
練果時泊位未出過事
係有次小巴佬唔比我cut 左線
搞到好遲先入到左線 (迴旋處轉左呀)
睇巴打你需要,雖論容易同經濟都一定係揀棍van

但坦白講,如果淨係考完棍van出嚟要揸棍私幾乎等同由頭練過
街出面好難搵棍私喎。
甩p 先補鐘同 p 緊補鐘 有冇關係??

未揸過 自私
學棍van

想甩p 時去自駕遊
係囉,揾唔到師父補鐘...
我練車個時又未試過俾人阻我cut線
係高超道直上個時成日俾人cut我線
究竟係高超道直上個時,出迴旋處俾人由左至右cut埋黎係繼續去定停低
即係條友外圈cut 內圈??
係呀,遇過幾次
通常學神已經挨右等轉入停車場,左邊係夠哂位畀巴士爬頭。
喺右邊 cut 上嚟嗰啲真係嚟。
鴨駕都fail左 真係喊出黎
未遇過
呢d 咪累9人囉

唯有自己唔好同佢並排
有需要就內圈轉多個圈先
個幾次已經無並排出,同埋已經出緊路口
外圈cut過黎都算,屌你仲想俾油過我
我試過考試,有架私家車泊左係左邊,係右邊過緊個時突然CUT出黎
而家有棍私經驗,係咪應該報棍van成功機會大啲?
棍van 應該易過棍私
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞