『薪火post』BNO 續期資訊(37) 港爆真的近了,真係唔續領?

1001 回覆
43 Like 2 Dislike
呢家個玩法根本唔係副署,係online搵人confirm your identity
個doc真係要update下了
張圖右下角
可以paper form都之前簽係證件相個做法都唔同左啦
唔好亂講教壞人
睇下張圖左下寫online confirmation有咩條件先
Lm
以前有bno但十幾年冇續得唔得
同埋副簽要咩人
係咪一定要副簽
幾耐先收到

其實我黎留名
少左句天滅中共
少左句天滅中共
屌一訓醒有50幾個未讀回覆
一入嚟見到希魔巴打單拖奮戰伸手黨笑到我

屌你班仆街睇Doc啦
又要Post返上個Post啲圖出嚟傍身

To 伸手黨

以前有舊系統個陣時又唔去續
去到香港就快出事先衝出嚟問續BNO
仲要唔睇份doc先
睇份doc姐 係咪咁難啊 懶到咁...

真心建議 你地都係攞番廁板喇

利申:完全無係個帖度問過任何一句野
我都係寄左 bank statement 仲未有reply
我阿哥遲過我send文件
佢都收到DHL message了
本新bno到手後手快快用咗藍筆簽名,之後睇本書仔話要black ballpoint pen , 請問本野仲可唔可以用?謝謝
之前又唔急

而家都唔急於1-2個鐘睇DOC先續啦
冇事嘅應該
留明
mon post mon咗一排最近終於的起心肝準備緊啲文件
希望唔會太遲
唯獨係唔見咗老豆老母張結婚證書
呀媽而家好努力咁執緊野搵緊出黎 希望搵得返

呢D野應該可以補領
未簽過 下星期就破處
Lm
打開observation個版睇下啦

舊版係唔駛簽,近一年出啲都要自己簽,建議睇清楚隨passport附送嘅兩本書仔先好用本passport
仲未搵番本過期BNO
老母成日話幫我搵都未搵
BTW 見人講去日本用BNO要對埋身分證.
如果TOUCH WOOL去到果邊唔見左.可以點好?
去大使館又好似唔關事...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞