『薪火post』BNO 續期資訊(37) 港爆真的近了,真係唔續領?

1001 回覆
43 Like 2 Dislike

上年續個陣 打錯阿公個名
補多封信比佢就ok
你封信點解釋?
最近好似好多港豬好驚廁所板會冇日本免簽所以開始搞bno咁
send個email俾HMPO
話本舊BNO收唔到
我而家問緊我老母扲,佢都好似想殺我,又問我扲去邊,照答佢話如果唔見咗點算
一啲都唔深喎
用英文就深喇
關你能事咩 痴能線 唔想答咪唔答囉 屌我把咩柒頭
伸手伸得好撚惡

不如唔想睇doc都係用番廁板啦
嘩屌, 唔睇頁頭仲咁撚惡, 好撚型
唔好無啦啦入嚟吠, ok?
我冇睇first page係我唔岩, 你跳出黎屌我老母托柒,冇必要咁講。你型晒啦。
understood
第一, 唔係我屌你老母
第二, 個個好似你咁唔睇就問, 個post 會有幾多廢問題阻礙討論?
第三, 人地打咁大篇野你睇都唔睇就問晒人心機
咁樣比人屌下抵啦

我唔係呢度常客但緃觀成個forum真係好少見人唔爬文仲咁串
屌你老母
真係屌得少 睇doc 啦
啲人當正呢度係bno客戶服務部咁
一入黎乜尻都唔睇就留言講自己個情況應該點做
挑 你講晒啦 咪就係你呢CD rom平時唔出聲 一出聲就搵位入屌人老母, 個個好似你咁醒 就唔駛入黎問啦, 睇完就知點做啦。on9
衝到1001
唔好email俾我 話我漏野
第一, 我呢排有出聲係因為apply 左, 都有同巴打們交流下啲doc 無0既資料.
第二, 問唔係問題, 大把人都問, 但唔係問啲人地整理好放左響page 1 0既野. 如果個個好似你咁問啲廢問題, 一來影響追post, 二來又快爆post
第三, 你句問題頁頭 doc 完全有答案, 除非弱智先會唔明
第四, 睇唔過眼唔撚可以出黎屌你?你係抵屌喎

總結: 唔睇post 頭就問on9問題仲要咁串, 抵比人屌全家啦
波台手足
我淨係響愛隊post留言
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞