『薪火post』BNO 續期資訊(37) 港爆真的近了,真係唔續領?

1001 回覆
43 Like 2 Dislike
如果無改名唔洗
有改名就要填
今日我同個Friend一步一步做先發現
上個Post我有講過下

『薪火post』BNO 續期資訊(36) 早續早享受之港爆近了,你們應當續領
http://lih.kg/MdxMnV
#43 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
唔該晒你好有心
你地點睇有啲知名KOL收錢幫人整bno(疑似包括副簽)
有fd同我講先知 先唔講收錢嗰個係犯法 俾錢嗰啲仲on9正常花15分鐘睇哂份doc半個鐘內一定搞得掂
試下報比HMPO聽
我想睇佢哋收皮
god save the queen

希望多D人好似你咁一樣中大獎
多左好多人
新post 又留名
真的近了
留名
冇叫你交副簽? 可以share你點做嗎? 係咪做 first adult passport? thx
依家搞副簽上網搞就得?
Lm
Thx咁多位巴打
收到個email太緊張睇錯晒啲英文
睇黎真係要重讀英文
我之前寄bank statement 做住址證明
因未有稅單
但之後先發現唔得
所以佢要我補交住址證明
不過身分證個到我諗住照寄多次副本
快撚手搞掂 期待支爆 天滅中共
想問吓, 我現幫我媽咪讀bno, 佢本2006到期, 新系統歸類為first british passport, 由於佢靠歸化入籍, 所以現要交Certificate of Naturalisation, 副署,
咁副署人揾 立會或區議員辦事處啲社區主任 得唔得? 真係唔容易搵人副署
BANK STATEMENT 我都好似寄左
話時話本bno係02年有,女朋友話個樣無大變
搏唔搏下
本舊bno唔見左 依家新系統係咪一定要report lost cancel 左 先可以申請 replacement ?
定可以直接申請replacement 加副簽?

希望有經驗巴打教路 多謝
又係呢張圖出動嘅時後啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞