IT界討論區:大家都是IT狗,不用分這麼細(4)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
下個post咩主題
大家早晨

你真係好得閒 成日係呢個POST

咁辛苦為乜呀

岩呀
打下機hea 下所有野留番deadline 做

唉,個老細追問點解我唔做佢份工
好難解釋呀
而加讀緊

Ust cs
係 digital solution 公司做緊pt 幫手汁下web frontend backend 汁頭汁尾 入下data
唔知grad 有咩方向簡
除左去做p 仔

1.你果d唔算係p仔日常工作
2.汁你老 _

呀呀呀呀呀呀呀呀早晨

p.s. 汁你老 _
p.p.s. _ 你老 _

早晨黑絲絲打
下個post咩主題

IT狗,做到嘔
IT狗,冇得抖
下個post咩主題

IT狗,做到嘔
IT狗,冇得抖

IT人工高 福利好
下個post咩主題

IT狗,做到嘔
IT狗,冇得抖

IT人工高 福利好

我比較想知巴打個請人post重要置頂幾多個post
大家早晨

咁辛苦為乜呀

岩呀

好難解釋呀

講事實真係咁難
果然大家都愛活在謊言中
下個post咩主題

IT狗,做到嘔
IT狗,冇得抖

IT人工高 福利好

我比較想知巴打個請人post重要置頂幾多個post

我都想知佢要請幾耐先請得哂 d 人
大家早晨

咁辛苦為乜呀

岩呀

好難解釋呀

講事實真係咁難
果然大家都愛活在謊言中

其實我覺得係唔岩 feel 間公司
hea 左兩日今日好撚忙
跟住Youtube D Tutorial 片試下Dup 個 Web App
行果時Eclipse 話個TomCat server fails to Start.
都係砍掉重練算

點解而家啲 Telecom 咁高斗

Send親CV都無反應
大家早晨

咁辛苦為乜呀

岩呀

好難解釋呀

講事實真係咁難
果然大家都愛活在謊言中

我覺得你係好人
我地可以做朋友既
希望將來可以合作

識到d老細想keep contact,但係唔幫佢打工人地都唔想理me
跟住Youtube D Tutorial 片試下Dup 個 Web App
行果時Eclipse 話個TomCat server fails to Start.
都係砍掉重練算

eclipse 咁大食
同 netbeans 條契弟一撚樣
大家早晨

咁辛苦為乜呀

岩呀

好難解釋呀

講事實真係咁難
果然大家都愛活在謊言中

我覺得你係好人
我地可以做朋友既
希望將來可以合作

識到d老細想keep contact,但係唔幫佢打工人地都唔想理me

我 add 左幾個老細 fb 同 wtsapp
其實真係好難 keep 到 contact,因為唔做佢份工
大家早晨

咁辛苦為乜呀

只 為 生 存

我仲等緊non cs grad
大家早晨

咁辛苦為乜呀

岩呀

好難解釋呀

講事實真係咁難
果然大家都愛活在謊言中

我覺得你係好人
我地可以做朋友既
希望將來可以合作

埋唔到堆做人生贏家
大家早晨

咁辛苦為乜呀

只 為 生 存

我仲等緊non cs grad

只 為 生 存
大家早晨

咁辛苦為乜呀

岩呀

好難解釋呀

講事實真係咁難
果然大家都愛活在謊言中

我覺得你係好人
我地可以做朋友既
希望將來可以合作

埋唔到堆做人生贏家

唉,唔好放負啦
唉,點解我當初會俾人導左用 netbeans 架……
屌我屌我屌我
咁多位 IT 同事做野會唔會聽歌架?
我會聽達哥打機
唉,點解我當初會俾人導左用 netbeans 架……
屌我屌我屌我

除左食RAM同慢之外都唔算大問題既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞