IT界討論區:大家都是IT狗,不用分這麼細(4)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
有冇巴打試過經agent搵工

今次全agent
有offer了

SA位?講唔講得大約幾錢人工?

唔係sa title
45k
臨放工上黎請多次安

it 友有得放工?

屌你老母

你要ot wor
得唔得閒嫁?

屌仲做緊呀

長期準時收工

SAM 近半年無OT過
終於有空上水
今個星期前後in10 個
我就快變人乾

仲有冇一兩年要30K又冇30K既料既人出現?

好多痴線佬

勁到痴線定點先?

真痴線佬
d cv 寫好多痴線野
detail 唔講得但總之就痴撚左線啦
btw 提提大家sd cv 記得落聯絡方法
有份cv 好detail 連salary 都寫埋唔洗問
但佢名同電話任何聯絡方法都無
仲要係經jobsdb apply

諗唔到可以有咩痴線野
唔通寫自己高登咩名咩
終於有空上水
我就快變人乾

好多痴線佬

勁到痴線定點先?

真痴線佬
d cv 寫好多痴線野

諗唔到可以有咩痴線野
唔通寫自己高登咩名咩

咁都正常d
屌!好撚想講

講啦 最多改少少
終於有空上水
我就快變人乾

好多痴線佬

勁到痴線定點先?

真痴線佬
d cv 寫好多痴線野

諗唔到可以有咩痴線野
唔通寫自己高登咩名咩

咁都正常d
屌!好撚想講

講啦 最多改少少

講啦,好想知
終於有空上水
我就快變人乾

好多痴線佬

勁到痴線定點先?

真痴線佬
d cv 寫好多痴線野

諗唔到可以有咩痴線野
唔通寫自己高登咩名咩

以前收過CV有xanga link,有日記睇
終於有空上水
我就快變人乾

好多痴線佬

勁到痴線定點先?

真痴線佬
d cv 寫好多痴線野

諗唔到可以有咩痴線野
唔通寫自己高登咩名咩

屌我又試過
仲有埋 self intro 片睇,點知睇到最尾有隻鬼彈出黎
屌 之前份工5點半做晒野就走得
新工 6點先走
ot左半個鐘

好多痴線佬

勁到痴線定點先?

真痴線佬
d cv 寫好多痴線野

諗唔到可以有咩痴線野
唔通寫自己高登咩名咩

cv 唔用自己personal email 是常識吧

做咩唔用自己persoaml email

好多痴線佬

勁到痴線定點先?

真痴線佬
d cv 寫好多痴線野

諗唔到可以有咩痴線野
唔通寫自己高登咩名咩

正常都開一個搵工acc
改個唔關事既名
盡量避免俾人in之前就起晒d私人野

勁到痴線定點先?

真痴線佬
d cv 寫好多痴線野

諗唔到可以有咩痴線野
唔通寫自己高登咩名咩

正常都開一個搵工acc
改個唔關事既名
盡量避免俾人in之前就起晒d私人野

我會做多層
用依個acc 放流料

將心比己
俾自己做得hr收到份cv見到係女
仲唔起下人底睇下人靚唔靚咩
有無邊間IT agent 係比較西?

人力我唔會再搵
幾年前叫我上去填佢張sub9 form,都唔係比IT人填既

人力我唔會再搵
幾年前叫我上去填佢張sub9 form,都唔係比IT人填既

跟住refer政府工又要填張form
雖然而家份hea工都係人力介紹

好似有間gos
巴打想搵乜位?
我公司想請p仔/ap/sa/qa/sql
有無樣中
岩既tg 我盡訴心中情
tg:HR_win

c_gs

間野勁西
IT 狗又上黎請安
今朝 7 點開工

好似有間gos
巴打想搵乜位?
我公司想請p仔/ap/sa/qa/sql
有無樣中
岩既tg 我盡訴心中情
tg:HR_win

巴打好靚仔好好j
好似何潤東
各位唔轉工都上去in 下啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞