IT界討論區:大家都是IT狗,不用分這麼細(4)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
有無邊間IT agent 係比較西?

人力我唔會再搵
幾年前叫我上去填佢張sub9 form,都唔係比IT人填既

我填過張十幾頁
peoplebxxk
一張履歷表有既野要填番份十幾頁

好似有間gos
巴打想搵乜位?
我公司想請p仔/ap/sa/qa/sql
有無樣中
岩既tg 我盡訴心中情
tg:HR_win

巴打好靚仔好好j
好似何潤東
各位唔轉工都上去in 下啦

THIS

人力我唔會再搵
幾年前叫我上去填佢張sub9 form,都唔係比IT人填既

我填過張十幾頁
peoplebxxk
一張履歷表有既野要填番份十幾頁

其實全部香港 base 既 agency 都係垃圾
真係覺得有用既得一間澳洲 base agency
但係佢地搵俾你 d 工太 tech

好似有間gos
巴打想搵乜位?
有無樣中
岩既tg 我盡訴心中情

巴打好靚仔好好j
好似何潤東

THIS

唔好咁痴線好無

做得it多數靚仔
唔出奇

好似有間gos
巴打想搵乜位?
有無樣中
岩既tg 我盡訴心中情

巴打好靚仔好好j
好似何潤東

THIS

唔好咁痴線好無

做得it多數靚仔
唔出奇

睇過?睇過?邊忽俊呀?

好似有間gos
巴打想搵乜位?
有無樣中
岩既tg 我盡訴心中情

巴打好靚仔好好j
好似何潤東

THIS

唔好咁痴線好無

做得it多數靚仔
唔出奇

賣衫個間it 就多數靚仔

btw 巴打真係好何潤東

好似有間gos
巴打想搵乜位?
有無樣中
岩既tg 我盡訴心中情

巴打好靚仔好好j
好似何潤東

THIS

唔好咁痴線好無

做得it多數靚仔
唔出奇

賣衫個間it 就多數靚仔

btw 巴打真係好何潤東

何東巴
爆返佢地似咩
對家真係好好 話肯等我,搞到我都有d唔好意思
最後決定左留多一年先

btw,有無巴打對得電腦多條頸到背脊果個位成日會拿拿痛
最後決定左留多一年先

有呀屌,個頸椎骨痛到仆街

btw 等你一年?
最後決定左留多一年先

btw 等你一年?

浪漫過泡菜劇
最後決定左留多一年先

btw 等你一年?

話最多等3個月渣, 所以應該無了

琴晚做不孝子叫呀媽幫我茶藥油,但係好似無乜幫助咁
巴打都係果個位舊骨痛?
最後決定左留多一年先

btw 等你一年?

巴打都係果個位舊骨痛?

查藥油冇用架,我試過去搵人揼骨反而好返少少
不過好貴
我成日摸到舊骨好似越黎越突出黎咁
應該係坐得衰又成日 dup 低頭
而家強迫自己行路條腰要勁直
你試下去睇下跌打果 d 叫阿叔睇睇

好似有間gos
巴打想搵乜位?
有無樣中
岩既tg 我盡訴心中情

我FG +半tech底 係咪淨係做到最後果2樣?
上面果位hr巴打
受唔受溝

利伸 jj30cm 專職it
最後決定左留多一年先

btw 等你一年?

巴打都係果個位舊骨痛?

你哋用laptop?
最後決定左留多一年先

btw 等你一年?

巴打都係果個位舊骨痛?

你哋用laptop?

yes
最後決定左留多一年先

btw 等你一年?

巴打都係果個位舊骨痛?

你哋用laptop?

yes

有冇用書墊起部機, 又或者用laptop架?
最後決定左留多一年先

btw 等你一年?

巴打都係果個位舊骨痛?

你哋用laptop?

yes

駁個mon同keyboard mouse 啦
最後決定左留多一年先

btw 等你一年?

巴打都係果個位舊骨痛?

你哋用laptop?

yes

有墊起呀而家
早幾年冇
而家知道有幾重要

好似有間gos
巴打想搵乜位?
有無樣中
岩既tg 我盡訴心中情

你一樣都做唔到
佢要min 2 exp

btw
fg 半tech底想做ap好似大想頭左少少喎
最後決定左留多一年先

btw 等你一年?

巴打都係果個位舊骨痛?

你哋用laptop?

yes

有墊起呀而家
早幾年冇
而家知道有幾重要

laptop+1, 我而家都request左個mon黎坐直, 但係好似無乜點改善, 可能有時扮工都係會低頭幫返laptop

查藥油冇用架,我試過去搵人揼骨反而好返少少
不過好貴
我成日摸到舊骨好似越黎越突出黎咁
應該係坐得衰又成日 dup 低頭
而家強迫自己行路條腰要勁直
你試下去睇下跌打果 d 叫阿叔睇睇

舊骨越黎越突咁恐怖

好似有間gos
巴打想搵乜位?
有無樣中
岩既tg 我盡訴心中情

你一樣都做唔到
佢要min 2 exp

btw
fg 半tech底想做ap好似大想頭左少少喎

其實咩叫半tech底
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞