IT界討論區:大家都是IT狗,不用分這麼細(4)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
早晨
想入行做sap/bi consultant or support
巴打有無門路?讀cert有無用?

本身做緊pm野,但無以上platform exp

各位記得食早餐
無食早餐時間可以轉工
本公司依家請sa/ap/sql/qa

又喺度拉客

各位記得食早餐
無食早餐時間可以轉工

又喺度拉客

btw 包點先生平靚正
早晨

早呀

各位記得食早餐
無食早餐時間可以轉工

又喺度拉客

btw 包點先生平靚正

咁嚴格黎講佢係工作緊

毒撚早餐

各位記得食早餐
無食早餐時間可以轉工

又喺度拉客

btw 包點先生平靚正

咁嚴格黎講佢係工作緊

扯皮條

咁大支奶點飲呀
share 俾女同事問佢「飲唔飲我 d 奶」
而加讀緊

Ust cs
係 digital solution 公司做緊pt 幫手汁下web frontend backend 汁頭汁尾 入下data
唔知grad 有咩方向簡
除左去做p 仔
而加讀緊

Ust cs
係 digital solution 公司做緊pt 幫手汁下web frontend backend 汁頭汁尾 入下data
除左去做p 仔

ust fg 好多工都請啦
你白紙一張想做咩方向基本上都得
而加讀緊

Ust cs
除左去做p 仔

1.你果d唔算係p仔日常工作
2.汁你老 _
而加讀緊

Ust cs
除左去做p 仔

2.汁你老 _

呀呀呀呀呀呀呀呀早晨

p.s. 汁你老 _
p.p.s. _ 你老 _
而加讀緊

Ust cs
除左去做p 仔

2.汁你老 _

執web都可以算係in house P仔
入data只係一般文職工作

與其問有咩方向揀,不如問你想做D咩,ust fg真係咩入門post都會請
隔離post有人3年php俾人開15-17
隔離post有人3年php俾人開15-17

狗也不屌
如果你地知公司有人同你同post但做野垃圾態度又差要你同其他同事幫佢執屎但人工高過你
你地會點出聲
如果你地知公司有人同你同post但做野垃圾態度又差要你同其他同事幫佢執屎但人工高過你
你地會點出聲

飛鴿傳信
大家早晨

你真係好得閒 成日係呢個POST
大家早晨

咁辛苦為乜呀
大家早晨

咁辛苦為乜呀

只 為 生 存
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞