IT界討論區:大家都是IT狗,不用分這麼細(4)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
終於有空上水
今個星期前後in10 個
我就快變人乾

著黑絲絲打有冇分加

同問
呢個post男女比例係唔係99:1
終於有空上水
我就快變人乾

著黑絲絲打有冇分加

同問

著黑絲巴打呢?
Sa 3皮都無,係咪要踢炮?
Sa 3皮都無,係咪要劈炮?
有冇巴打做過仁安 programmer, 好唔好做?
而家番緊E份工, 日日做狗中
HD仔報個OU DEGREE 需唔需要顧主既 REF LETTER 呢

洗鬼,有都係當bonus 姐,無大影響。
你老細主動出就無所謂,無都唔洗r 佢攞
終於有空上水
我就快變人乾

仲有冇一兩年要30K又冇30K既料既人出現?
呢個post男女比例係唔係99:1

唔係, 好多靚女做it p狗
男女比例5:5
琴日發夢見到
終於有空上水
我就快變人乾

著黑絲絲打有冇分加

睇樣啦
暗倉大肥婆既著密小小同帶口罩會多小小分
靚女既單身會唔洗interview 咁囉

好似近排果個
好hit youtuber catgirl
http://m.youtube.com/channel/UCTCkkUm0fj6iVOfHHkVr62w

如果打program好叻 講野正常
會唔會請?
有冇巴打做過仁安 programmer, 好唔好做?
而家番緊E份工, 日日做狗中

連登冇人理
有無巴打試過接受左counter offer之後對家再counter 點應對好

咁搶手
睇你過唔過到自己果關囉, 同埋要留意下你過程中有無簽到咩新contract

咩都未簽呀,係口頭應承左老細個counter offer之後就reject左對家,過左幾日對家再counter我
好吸引但係好無口齒咁 我諗都係算,行頭唔大做臭個名好似仲無謂

緊係做對家啦
屌你老味要有offer 先肯比counter offer 你
對家知道再counter 淨係睇誠意對家贏晒

我都覺得對家誠意真係十足

其實真係好有誠意,有d受寵若驚

咁就過檔啦

唔走等幾時?
係同一個環境耐會變蠢

但係之後應承左老細留
有無巴打試過接受左counter offer之後對家再counter 點應對好

咁搶手
睇你過唔過到自己果關囉, 同埋要留意下你過程中有無簽到咩新contract

咩都未簽呀,係口頭應承左老細個counter offer之後就reject左對家,過左幾日對家再counter我
好吸引但係好無口齒咁 我諗都係算,行頭唔大做臭個名好似仲無謂

緊係做對家啦
屌你老味要有offer 先肯比counter offer 你

咁就過檔啦

唔走等幾時?
係同一個環境耐會變蠢

但係之應承左老細留

咁搶手

緊係做對家啦

咁就過檔啦

唔走等幾時?
係同一個環境耐會變蠢

但係之應承左老細留

咁你係應承左之後先收到counter offer 嘛
part time programmer 有冇請fg 架?HD 肥左科 要出年先有時間返full time

pt P 讀緊書都會請

一星期要pt幾耐左右
毒緊大專都想做
終於有空上水
我就快變人乾

仲有冇一兩年要30K又冇30K既料既人出現?

好多痴線佬

IT 好撚多痴線佬
最痴線係我之前份工一班人食飯
見到有條友單丁冇人理
我行去問佢一唔一齊食 lunch

屌佢老味之後 wtsapp 問我果日著咁靚問佢食唔食 lunch 係咪冧鳩佢
仲 FF 我跟佢同一架車返屋企

大佬呀痴線少陣啦死毒撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞