IT界討論區:大家都是IT狗,不用分這麼細(4)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
上司為diu 而diu 有乜方法應付?

同事話叫我唔好比佢影響 但又唔好報上去比老闆
因為係果個人死性(佢本身鐘意搵人為diu而diu)

轉工
介紹番我公司請sql/sa/ap/qa

幾時請JP,
未畢業,人工低D都制
最緊要有學到野

轉工

唔做ap 咁請唔請sp?
巴打咁靚仔想幫你含撚

轉工

唔做ap 咁請唔請sp?
巴打咁靚仔想幫你含撚

senior P要含
新post留名
想問下大家如果有agent經linkedin搵你攞contact你哋通常會點做
新post留名
想問下大家如果有agent經linkedin搵你攞contact你哋通常會點做

我linkedin D email redirect左去spam mail
不過其中一個好大原因係我唔需要轉工
新post留名

我linkedin D email redirect左去spam mail

想轉工咪比
無既咪回句暫時唔洗轉工

email算好 呢排日日都比幾間agent炸電話
新post留名

想轉工咪比
無既咪回句暫時唔洗轉工

即係我畀email就得
新post留名

想轉工咪比
無既咪回句暫時唔洗轉工

agent 咩名睇下識唔識

Peoplebank,Hire and Seek,seamatch
seematch 好廢,成日做埋社工,心理輔導,煩撚到鳩咁
做緊qa路過
有冇qa人話我聽點先叫一個好嘅qa
成日坐工程師隔離係咁問佢野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞