IT界討論區:大家都是IT狗,不用分這麼細(4)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
輸左!輸左比班it 狗
點解嫁
明明我已經58分準備拍卡
咁都遲過佢地拍卡
聽日一人一封warning

唔好呀
我每個月要買figure 毒物
又要課手機金
至多聽日幫你ot 3個鐘

幫巴打含啦你

收埋條仔係檯含到雪雪聲

唔怪得你個樣咁殘啦,鬼馬啦你
btw intern咩價先叫正常
見有類似8-9k左右

以前公司請 9k

>=9k[/quote]
其實intern同白紙fg生產力如何
聽講有班黑心佬狂請intern
同埋點解個價永遠都9k
pk 人地仲要膠學費架
見有類似8-9k左右

以前公司請 9k

>=9k

同埋點解個價永遠都9k
pk 人地仲要膠學費架[/quote]
我公司請過免費既 intern
我見過
我真係見過

見有類似8-9k左右

以前公司請 9k

>=9k

同埋點解個價永遠都9k
pk 人地仲要膠學費架
我見過
我真係見過

永動機
見有類似8-9k左右

以前公司請 9k

>=9k

同埋點解個價永遠都9k
pk 人地仲要膠學費架
我見過
我真係見過

永動機

有啲size既公司:intern執頭執尾
細公司: 當你ft
btw IT算多intern有錢
好多行業名乎其實貼錢返工
見有類似8-9k左右

以前公司請 9k

>=9k

同埋點解個價永遠都9k
pk 人地仲要膠學費架
我見過
我真係見過

永動機

之前睇新聞唔知澳洲定邊到既accounting firm好多intern都係冇糧
有冇人試過本身有offer但係人工唔理想,之後打電話同hr傾人工會變左冇offer
見有類似8-9k左右

以前公司請 9k

>=9k

同埋點解個價永遠都9k
pk 人地仲要膠學費架
我見過
我真係見過

永動機

以前intern係幫百佳換server
夜晚返4個鐘 6日
9000$
有無巴打知兩年network撚依家出面咩價位?公司應該斬人
hd仔,有np
有冇人試過本身有offer但係人工唔理想,之後打電話同hr傾人工會變左冇offer

睇態度
有d 串串貢無料扮4條
好行夾唔送
有料又謙虛既就盡力r 啦
始終唔係我出糧

原來講左邊日簽合約,但係我問有冇得提高人工就話要改日子仲冇確實,會唔會offer轉比另一個

睇態度
有d 串串貢無料扮4條
好行夾唔送
有料又謙虛既就盡力r 啦
始終唔係我出糧

原來講左邊日簽合約,但係我問有冇得提高人工就話要改日子仲冇確實,會唔會offer轉比另一個

利申態度誠懇但冇料
有冇人收到ap2 interview

第二轉已出,下個禮拜第三轉就有嫁喇

我都仲未收到
唉,領野
唉,領野

唉,領野

唉,領野

八卦上人 office 參觀,點知有 offer
但其實 in 完覺得 job nature 唔岩
我好驚拒絕人
唉,領野

我好驚拒絕人

我諗住參觀下 d 勁人 office 架咋
唉,領野

我好驚拒絕人

唔啱咪reject lo
同你reject 老闆加人工一樣
唉,領野

我好驚拒絕人

咁小氣架你
唉,領野

我好驚拒絕人

咁小氣架你

關小氣咩事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞