IG SHOP討論區 (1)

1001 回覆
118 Like 22 Dislike
淘寶都有差唔多嘅款
睇d絲打評價都話個底好硬
我之前淘過一對個底又係好硬
所以間shop d鞋係淘寶鞋都唔出奇喎
笑死 問係咪好吸引個吓好笑
話就話10-18k 到時咪又係開番10k比人
舊果d同佢fd可能都有10k up既
依間好中意日日出幾十個story狂推最近賣緊嘅貨
所以已經unfol左
Btw之前有少少想買佢條頸巾 有冇人買過?
其實求其喺出面連鎖品牌揾份full time sales都唔止10k,有得揀點解唔揀出面啲公司
買過 質地ok 無色差
之前俾BBS cap過圖自問自答扮受害者 依家又成日post d客讚自己靚女 都唔知係唔係又自己讚自已 明明個樣勁膠
啲嘢賣貴幾倍痴撚線
做生意既野你情我願姐 最難頂係扮客讚自己又靚又好人 真係笑撚左 勁嘔心
都唔知係咪真係一post就咁多人買上過去都拍蚊咁
之前我買左對短boots都係咁,我腳板瘦過佢,但最後著上腳刮到側邊舊骨好痛,feel到好逼,唔係腳踭刮,因為係啱size既。我就同店主反映喇,佢話無理由架喎,因為佢隻腳已經好闊,問我係咪有拇指外翻既問題,但我完全冇 同埋佢d鞋既size好奇怪,又冇得跟番平時著開既鞋既size黎買,話咩一定要跟佢方法度腳先啱,結果我都係買唔啱
冇用
我個陣問完佢再買大一碼都係刮
最好笑係佢講到好似得我一個有咁既問題我仲真係懷疑自己隻腳係咪有問題
幾好 貨同實物冇分別
好似豬蹄個對
我都想知 成日買佢啲衫
件貨quality點?

有無人買過?感覺上店主幾有心機
我買過三四次,
次次都比佢講有貨嗰個期遲,
比錢就秒應你,
有次我件衫收返黎見到有污糟,
等咗半日先應我
至於質素,無想像中好,
佢成日話啲布好貴,車工好好,
但我有次買條裙返黎有爆線,
同埋色差超超超嚴重,
通常買返黎你預隻色暗兩度啦
暗兩度已經唔係我想要嘅廿,即刻唔想著

佢啲衫唔係特別平,又全部到付
反正都係等,有時唔急咪想等齊一次過先寄,
唔駛次次$22 $22 $22 咁比運費,
以前可以夾單一次過寄,
之後話最多只可以夾唔記得2件定三件,
而家話夾單會搞到好亂,
唔比人夾單,全部都係啲貨一到即寄,
咁佢係方便咗好多嘅,
但以消費者角度黎,咪即係每件衫褲貴咗囉
即刻無再幫襯,反正實物無佢影相出黎咁靚。

不過我估佢有mon post,
之前響痴線西嗰度都有人屌佢色差,
佢呢幾日啲story 會出返幾張話係實色相,
但係咪真係100%實色就唔知了
無再買了
又一間當人水魚
非洲人
買過條顯瘦褲 超級麻麻
我都買過條牛仔短褲
嗰時佢講到好顯瘦又乜乜柒柒咁
買翻黎 塊牛仔布硬到飛起
個版型仲要係好顯肥嗰種
所以肯定平時佢啲圖都係P翻黎
色又tune過哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞