IG SHOP討論區 (1)

1001 回覆
118 Like 22 Dislike
我覺得佢好似男人扮女人 但扮得靚嗰隻
將佢個樣拆開 對眼就女人
鼻同嘴就似男 夾埋咪勁怪似人妖
我都係咁。次次都話係邊日內會寄出,點知又遲最少一星期。對上兩次都係咁,唔問佢佢唔會講會遲到架 如果你make sure唔到邊日到,咁你就唔好打個日期出黎啦。原本由佢出post到佢預計到貨時間已經要一個月多d,仲要成日遲多10日8日。我諗佢自己會知遲到貨掛?咁你都可以預早擺上story講句話件衫會遲,比d客知自己件貨到邊掛?自從上次都係遲到貨後我就unfollow左佢,覺得佢冇咩交代。

有冇巴/絲打幫襯過呢間 想知啲converse Chuck 70係真定假
好多ig shop早寄/遲寄都唔同個客講聲
好無責任 大佬你早寄唔講聲 如果你地打錯電話我收唔到sms 過三日又話存倉費又話打回頭
啲錢邊個比?開得網店又唔守時又唔諗多步
真係無下次....
有d係會寄左都唔通知聲 搞到有時收到sms都唔知係咩黎。我覺得寄左點都要講聲囉,唔係人地點知份件咩黎啊,成日用忙做藉口d ig shop其實只係懶
我覺得佢有啲野太乾啦 同埋食水好深
皮膚好咗 我就無用佢啲嚕
野^
個樣好明顯整返黎 之前食佢同bbs單野花生
queenshop都靚架!
Airspace買過 質地都ok
去親台灣都必買
tee 7x一件左右
呢間呢?
咁衰
係要賺 但唔洗賺到咁盡o卦
queen shop我都有買 普遍幾好
相比好過air space
賣淘寶野扮英國貨
佢加加埋埋都成二千幾加上佢份量真係好少佢郵費個到好貴
賣con個間Momoko
好似有啲off topic 但係想問下大家有冇幫襯過Deesee.h
我見佢啲款幾靚 又勁多好評 所以想知啲貨係咪真係咁好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞