IG SHOP討論區 (1)

1001 回覆
118 Like 22 Dislike
有啲我覺得正常靚 有啲完全唔識欣賞
之前有件全格仔拼布賣490 勁多人話靚 然後果live勁多人話搶 不過個post消失了

呢間我之前去睇冬天衫 我唔知佢咩用料 係羊毛定點 摸上手的確幾舒服嘅 一睇價錢 嘩七百幾蚊 我呆左 七百幾蚊我買啲有牌子嘅唔好?無可否認某D衫好吸引 但個價錢真係卻步
我都覺得呢間好靚,有時cap圖上淘圖search會搵到韓國代購,至少平一半或者三份二

啱啊 但係又唔想買淘寶啲代購 真心想知仲可以係邊到買

呢間我之前去睇冬天衫 我唔知佢咩用料 係羊毛定點 摸上手的確幾舒服嘅 一睇價錢 嘩七百幾蚊 我呆左 七百幾蚊我買啲有牌子嘅唔好?無可否認某D衫好吸引 但個價錢真係卻步
呢間真係睇住佢愈賣愈貴 以前個價錢容易負擔好多

真係唔知係咪值呢個價
以前感覺有heart做啲
依家貴又貴過以前 影啲衫又hea影過以前
可能都上晒岸 點都會有人幫襯掛

brownsugar啲質地ok?

真係唔知係咪值呢個價
好多都搵到,全部賺一倍

我cap圖係淘寶搵唔到完全一樣 得啲東大門代購 有平啲嘅都想買
係囉 我都有試過搵 真係搵唔到
絲打喺邊搵到

btw以前佢啲人影啲相靚啲 宜家好似愈嚟愈醜樣咁

同問
店員小姐影相係最燒到人想買
其實我無買過 係咪一般 500 起
下身要預~500up
上身最普遍都3百幾4百幾 500都唔出奇
以前都仲會有2百幾出現 宜家係唔會有
連身嗰啲分分鐘上到成千蚊

但質地係唔錯 不過值唔值呢個價就見仁見智
我都有試過 但我搵唔到
有用過
芝麻油用完啲瘡爆完又爆 佢話係正常 好快會好 雖然未用之前都生緊瘡 但好明白係用完佢之後啲瘡死都唔退同埋係咁生
個機粉垃圾 唔明點解啲人話好好用
推薦啲油 一開始話呢個啱 用完好乾佢就話我皮膚唔啱果隻 要轉第二隻
佢果隻咩venus 又話乾肌先好用 但又係咁sell我用
台灣牛仔褲真係勁Leung 無論色同cutting都好怪 唯一可取係有彈性同多碼數揀
同意 呢間啲衫款都好leung
想支持下店主但係都落唔到手
唯一買過覺得ok既係佢自家設計小背心
今次泰國團d衫都唔靚 有個咩天空染色系列肉酸到 染到一撻撻隻藍色又唔靚點著出街

真係唔知係咪值呢個價
好多都搵到,全部賺一倍

我cap圖係淘寶搵唔到完全一樣 得啲東大門代購 有平啲嘅都想買
絲打喺邊搵到

同問

我買過冬天 都要$500up
夏天唔知會唔會平啲

真係唔知係咪值呢個價
好多都搵到,全部賺一倍

絲打喺邊搵到

同問
下身要預~500up
上身最普遍都3百幾4百幾 500都唔出奇
以前都仲會有2百幾出現 宜家係唔會有
連身嗰啲分分鐘上到成千蚊

但質地係唔錯 不過值唔值呢個價就見仁見智

啲款真係幾靚

真係唔知係咪值呢個價
以前感覺有heart做啲
依家貴又貴過以前 影啲衫又hea影過以前
可能都上晒岸 點都會有人幫襯掛

brownsugar啲質地ok?

羊毛衫應該手洗?
最唔鐘意就係勁起毛粒
好醜啊 仲要一set5xx....
之前冬天喺佢個度做左會員
仲有幾百蚊喺個acc
冬天d衫我覺得都還好
不過夏天d衫真係揀唔落手

完全認同樓上所講既
天空染色個套真係好核突
同埋我覺得店主好鐘意啲褲有潑墨
認同真係簡唔落手
後悔做左會員
我覺得之後都唔會係佢度買到衫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞