IG SHOP討論區 (1)

1001 回覆
118 Like 22 Dislike
more
真心講 佢D鞋好7 較色較到同實物唔同
佢著上身又唔係特別吸引到我買
比男朋友睇 佢話D鞋好似呀姐 葵廣都有啦 一舊水唔洗

以前睇Samantha lui推薦完Aangshop 同British berry ,再見佢推jasper.femme
前兩間都係伏,呢間影出嚟已經伏

Btw睇Samantha lui fd嘅人如下:
乞地方住嘅咖哩張
卑微的小pr franka
Aangshop 店主
British berry店主

都幾有共通點
成日po story話啲客又包色又話現貨未上架已經被order哂
睇見都覺得煩
一件普通到不能再普通既印字tee / 一塊布就咁車埋既背心都食水好深..
呢幾日係咁捧個牛皮袋上天 成個鞋盒咁
有冇人買過呢間?

Markup好高

呢間我之前去睇冬天衫 我唔知佢咩用料 係羊毛定點 摸上手的確幾舒服嘅 一睇價錢 嘩七百幾蚊 我呆左 七百幾蚊我買啲有牌子嘅唔好?無可否認某D衫好吸引 但個價錢真係卻步
呢間真係睇住佢愈賣愈貴 以前個價錢容易負擔好多

真係唔知係咪值呢個價
以前感覺有heart做啲
依家貴又貴過以前 影啲衫又hea影過以前
可能都上晒岸 點都會有人幫襯掛

幾鐘意啲衫嘅style 不過真係太貴喇
真係冇人咁貴冇牌子都買?
有㗎 上過去睇到啲人pack貨成座山咁

佢哋啲穿搭係影得幾吸引人買嘅

孽瘤囡啲朋友仲包埋狂推look fantastic 嘅toxic girl
買過一次 件衫同相冇咩分別
料就正常 但有個駁口位爆o左少少要自己縫番
呢排買左幾次
佢d款真係靚同出面少見
但真係都幾貴
想買但價錢太貴 淘寶搵過 見到韓國東大門代購 個價錢係佢地一半
幫襯過,除咗訂貨比較慢之外都幾好
佢地近排啲衫好似淘寶都搵唔到(?
唔明三百幾四百蚊件貨D人都買 niko and都買到啦
之前幫襯過stylecloset 買左件背心成二百幾蚊 收到之後發現質地好差薄到好似用紙做咁 超級易皺
我覺得佢地成日吹奏得太過份
有時睇得多真係好煩
但佢啲相影得幾有心機同埋啲衫都有啲幾靚
不過太貴 我睇完款上淘寶再搵就算

有冇人買過佢地啲鞋?
佢地成日話啲鞋好舒服 著耐左都唔攰 都唔會刮腳
jc果間淘寶扮韓貨食水勁深
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞