IG SHOP討論區 (1)

1001 回覆
118 Like 22 Dislike
感覺好憂傷
而家都冇啦 應該係因為之前連登個post有講到呢樣野,所以佢反而專注返喺賣衫度
唔止一間Ig shop有盲粉
有期佢去日本代購,普通牛仔裙要3百幾4百
佢無show咩牌子,俾我搵到係retro girl特價款
唔洗$150 超多妹妹仔幫佢買
有 我直接踩上門市即場refund
不過有啲款係淘寶
幫襯過一次,三百幾條黑色連身裙,質地超易皺
見賣嘅都係啲basic item,易襯衫
淘寶未必搵到佢啲貨,建議絲打上韓國購物網站

食水都係深架啦,唔係之前點會環遊到世界
有無人知佢地咩料
仲諗住買嚟做情侶裝
我有follow呢間啊
每一日睇佢地ig story起碼有5個都係影啲珍珠奶茶再tag翻啲𡃁妹 話多謝你地
心諗點解而家啲中學生咁有錢 有呢啲錢請啲三唔識七嘅人飲嘢 不如慳翻啲錢俾自己好過啦
大家覺得htstore 點?
買過d鞋 見佢又條line係賣衫
覺得都幾靚
Cuagain都有買過
覺得佢地d冬天衫靚d
其實單件睇無咩特別 係店主襯得幾靚
同埋成日開live教人點襯 幾有heart
不過好多上淘寶搵都有
主要都係睇佢地點襯
啲中學生係咪唔知佢同serco單野
我follow serco.storee ig淨係為左睇店主
屌我以為我肥先箍肚 原來個個都係
呢間近排d OP好靚 但淘寶又好似搵唔到
有買過呢間
P到自己姚明咁
一定顯瘦啦又顯腳長啦
個腳板
Mamamamarket咁伏都仲有咁多人話要搶又包色又剩 model d相執得好靚 但睇返好評個ig d客人上身圖 一睇就知個cutting著到個人好闊仲件件都以顯瘦做賣點黎洗人腦 講真 d設計又唔係話特別靚 一d抄韓款 一d係淘寶貨 一d五顏六色拼到好難carry

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞